Byter blogg gör jag nu, som sagt

Nu har jag äntligen haft tid att fixa nya bloggen (orkade dock inte göra så nogrant). Kommer verkligen sakna blogg.se , trots dess alla brister och problem. Men nu kommer början på nya eran, kan vi säga. Puss !

http://alltidamanda.devote.se/       (orkade inte byta bloggnamn, det är både jobbigt och förvirrande!)

<3<3<3<3<3

Påminn mig om att jag ska ha med mig pengar till dansen på söndag!

Dagen har varit bra!
Hemkunskapsprovet gick faktiskt bra, känns jättebra (känns dock mindre bra att vårat praktiska prov kommer att bli att laga FISK. Grattis mig. Men iallafall - hela kören satt jag med hemkunskapsboken innanför pärmen, vilket jag nog tjänade på. Och på lunchen satt vi ute och pluggade. Fast vi pluggade iochförsig inte. Men vi fick lite sol, trevligt. Jag är röd om kinderna, of course.
Konfirmationen var jag bara på en liten stund, efter att ha konstaterat att det skulle bli en ovärd kväll där så såg jag till att bli hämtad och åkte istället till dansen. Det gjorde jag verkligen rätt i, det var jätteroligt! Men det är EN GÅNG kvar på det och streeten innan föreställningen. Och jag som MISSADE streeten idag! SHIT. Dansen är ju inte ens klar?! Jaja.
Tåspetsdansen gick vi igenom lite fort idag (eftersom att det inte är alla som går på torsdagar som är med i den) och det gick mycket bättre än tidigare! Yaay! Så det känns som att vi har en liten chans att kunna dansen sedan iallafall...
Morgondagens schema ser ut såhär :
* Skola
* Stan en liten stund
* Dans
* Slappkväll eller möjligen träffa någon
Alltså på lördag ska jag ta en LÅNG tripp på stan, för första gången på länge. Jag har inte kunnat unna mig någon shopping på ganska länge nu heller. Så vi får se hur det blir imorgon. Och just det, jag har kommit på vad jag vill ha i konfirmationspresent! Fast bara vilken kategori eller vad man ska säga, inte precis vilken. Men mer berättar jag imorgon, nu planerar jag att sova. Fredag imorgon - PUSS PÅ FREDAGAR. Och puss på er!

ps. Hanna åker till Portugal imorgon, gissa hur avundsjuk jag är!? Väldigt avundsjuk, kan jag säga. Hon ska på träningsläger och bli brun. Åh. ds.

Fan då..

Jag känner att provet imorgon kommer gå jättedåligt. Och det står för 50% av mitt hemkunskapsbetyg. Jag tror jag dör. Det kommer gå som det jävla kemiprovet (som vi bytheway inte ens har fått tillbaka än!). Åh.
Till trevligare saker - jag sitter här och smaskar Ben&Jerry's (det är en sort of tradition att äta det när man pluggar!) och det är gott! Första gången jag smakar den här smaken, god är den, men inget slår Cookie Dough. Fossil Fuel är inte så pjåkig den heller, den ligger där nere i frysen ready to be eaten, när den andra är slut. Hehe.
Jag har gjort ca 100 word-dokument på varje dator på vad jag vill ha från varje affär/webshop. Skulle jättegärna visa men jag har nu erfarenheten att vissa personer *host* aldrig kan låta bli det jag tänker köpa. Mäkta irriterande ibland faktiskt. Men då får jag hålla tyst om det, tills grejen är i min ägo istället. Hittade iallafall dödligt snygga saker idag, så snart ska jag nog till Stockholm med mamma.. Kul kul! (Varje gång jag tänker på att åka till Stockholm får jag plötsligt panik och känner att jag måste dit.. Kan nästan vara drygt faktiskt!) Oj, nu vart jag glad istället märkte jag. Vilka underverk shopping (fast snarare inte-shopping men soon-to-be-shopping) kan göra.
Imorgon är planerna skola, prata med Emelie (vi har bestämt tid när vi ska ringas, haha), ta det lugnt och kolla på inspelade Top Model och Grey's Anatomy, spela piano, konfirmation, sitta vid datorn. Låter väl okej. Jag älskar att känna mig fri! Och förresten - jag har nu LOVAT mig själv, med alla som läser det här som vittne, att jag ska bli mer planerad med mitt "skolarbete". Annars... hm... ger jag bort 500 kr till någon. Emelie kanske, för att hon är så bra på alla vis <3
Men för att orka skoldagen imorgon ska jag nu plugga lite till och sedan gå och sova. Nej just det, jag måste ju tvätta håret! Okej, tidigast jag kommer sova är ett. Så ha det mycket mycket bra, puss!

Sommar

+ Värme                                     + Glass                                                   - Solskador (ja, jag blir alltid röd)
+ Sol                                           + Semester/ledighet                                       
+ Solbränna                              + Öland
+ Solglasögon               
+ Barbent                                   - Insekter (särskilt getingar och de där!)
+ Klänning                                 - Alla åker bort
+ Bada                                        - Åska

Ja, som det märks så är fördelarna många fler än nackdelarna (och på fördelarna skrev jag ändå inte alla). Jag vill ha sommar NU ! Och den börjar komma, det känns tydligt. Nu på eftermiddagen när jag äntligen mår lite bättre hittade jag en säng på balkongen som jag lade mig i. Solen tar förvånandsvärt fort! Det gillar vi... Inte för att jag är brun, haha, men iallafall (: Vädret made my day, som annars har sugit. Jag har bara legat i sängen och vridit mig för att min mage skulle göra så lite ont som möjligt. Åt gjorde jag först rätt så sent, men då fick jag ner både smörgås och sorbet (vilket förresten påminner mig om att vi måste leta fram våran glassmaskin!). Så det var ju bra.
Jag är påväg att flytta till devote, som jag har nämnt, jag ska bara fixa bloggdesignen lite fort (bannern som är från början är något av det vidrigaste jag har sett. Men jag ska försöka fixa det så fort som möjligt. Imorgon, faktiskt! Nej ÅH. Jag trodde det var fredag imorgon men så är det bajstorsdag. Jaja, då är provet över iallafall! Konfirmation har jag också, så jag missar dansen. Usch.
Men ojojoj nu är klockan mycket, har inte tid att sitta här mer men jag hör av mig ikväll. Och jag byter blogg på fredag då, nu får det vara bestämt. Puss!

):

Jag är hemma. Har skitont i magen och lite feber... Har inte ätit någonting (på grund av illamåendet) men jag har iallafall lyckats få i mig en citodon och en omeprazol. Inte för att det har blivit bättre, då ...

Effektiv? Skulle inte tro det.

Just nu känner jag mig lite allmänt deppig, ingen speciell anledning i guess. Men jag lever och pluggar iallafall.
Jag har flera blåmärken på min kropp. Bland annat ett på ett jättekonstigt ställe på FOTEN, hur jag nu har lyckats med det. Där har jag också diverse friktionssår... Det får jag väl leva med, det stör mig inte så himlans. För nu ska jag strax få ett fotbad upp hit - åh vad mysigt! Skönt också eftersom att jag har varit så himla frusen idag, vet inte varför. Egentligen konstigt eftersom att det har varit sådär riktigt fint väder igen. Man blir ju glad av det, låt det fortsätta! (Nu, riktigt lägligt, kom mamma upp med fotbadet. Åh!)
Plugget går inte särskilt bra. Min hjärna orkar inte ta in någonting känns det som... Men imorgon eftermiddag är jag nästan helt ledig, förutom pianolektionen, så det är lugnt. I guess. Men jag ska fortsätta en stund nu, när jag blir för trött kanske jag cyklar lite på träningscykeln så jag blir pigg och kan fortsätta efter.   <3

Och nu tisdag

Dagen började dåligt... Men slutade väl okej. Hade kvarsittning efter skolan men många var där så vi hade kul. Synd att det tog av min tid bara, jag som behöver plugga. Men det ska jag göra nu en stund, innan jag åker till dansen. Jag har så himla stor lust att springa dit istället men vi får se..
Näringsläran kommer bli mycket jobbigare att plugga än jag trodde. Det är riktigt mycket faktiskt. Men det känns skönt iallafall att jag är klar med musikhistorian och musikteorin! Nu kan jag (ikväll och imorgon bara?!) fokusera på hemkunskapen. Hm. Så jag ska väl iallafall inte sitta och slösa tid när jag inte skriver något speciellt, skriver ikväll istället. Puss !

Effektiva Amanda

Idag är jag faktiskt lite stolt över mig själv. Direkt när jag kom hem klädde jag på mig pluggkläder (dvs mjukisbyxor och underställströja, which I by the way LOVE) och satte mig vid pianot. Sedan med en macka i munnen försökte jag febrilt komma på stämmor till arrangemanget (det är det som ska vara inne imorgon), och det gick faktiskt helt okej! Jag var inte sådär okoncentrerad och dryg som jag brukar vara, utan det gick. Efter en stund gick jag och gjorde min kladdkaka (som blev absolutely delicious förresten) och fixade mig iordning till dansen.
Dansen gick inte bra och jag kom på att jag kan få stipendiet "bästa försämring" (vilket Liz ännu inte har, men jag kan rekommendera det. Jag skulle blir rik! Men det är roligt iallafall, det är väl det som spelar roll egentligen. Kommer nog att ha några blåmärken imorgon skulle jag tro, men sånt får man ta!
Nu har jag lite lack of inspiration och är jättetrött, så snart blir det sova. Sov gott!

Plugg

Under eftermiddagen och den delen av kvällen som jag inte dansar kommer jag att plugga. Bara så ni vet sådär. Och kanske tar jag och bakar en kladdkaka, jag är så sjukt sugen på det. Men ikväll när jag är klar skriver jag iallafall. Puss !

-.-

Fick världens craving efter mat på kvällen, så jag kokade lite makaroner.. Inte vet jag varför men det kändes bra. Sedan har jag väl inte varit så himla effektiv och gjort någonting speciellt direkt. Slösade bort en massa tid på mer eller mindre ovärda samtal - eller alltså de var trevliga, men vi fick inte så himla mycket viktigt sagt direkt. Jag undrar hur långt jag hade kommit med pluggandet om jag hade pluggat istället för att prata i telefon...
Imorgon är det skola och jag är verkligen inte på humör. Jag vill vara ledig och bara ligga och sova i solen på balkongen (ja, det är så skönt). Så nu ska jag alltså fixa mig och fixa lite annat, sedan sova. G'natt (:

Recept på en bra söndag:

- Vara ute i solen och mysa
- Gå på stan
- Ta en cykeltur (promenad)
- Ät massa frukt
- Dansa

Dagen har verkligen varit till min belåtenhet! Förutom vädret som jag nämnt hundra gånger har dagen varit allmänt... bra ! Förutom nu på kvällen, då mina läppar är dubbelt så stora som vanligt och ojämna. Orsak : jag åt ett äpple. Man vill ju aldrig inse helt att man är allergisk, you know. Så det kändes väl lite trist.. Men jag sörjer inte - mamma och jag cyklade till Coop Extra och köpte massor med frukt och Brämhults-juice så det kan jag leva på ikväll. Gott gott gott.
Nu kan ni väl tänka er hur det gick med plugg idag... Hann komma typ två sidor framåt. Jag ska fan ta och lära mig att plugga! Vem kan?

20 april

Alltså nu kommer jag att vara glad hela dagen! Jag bara älskar vädret, har varit ute länge och legat och krälat i gräset för att få lite bilder på hundarna.  Resultat = många söta bilder och ett kliande öga. Jag lägger upp bilderna senare ikväll då solen gått ner och jag inte sumpar chansen att vara ute. För nu ska jag gå ut igen och sätta mig i gräset och plugga näringslära vilket jag inte än har börjat med. Snart är det dans också och jag ska cykla för det är så fint väder. Puss på't !

Vårsol

Jag är glad idag! Varför? Vädret, såklart! Åh, det är så himla fint, solen skiner från klarblå himmel och rätt varmt är det också. Kom precis hem från en liten minirunda på stan, mamma och jag skulle kolla på ett par skor från (pinsamt nog) Ecco. Ja, Ecco har vidriga skor för det mesta (tantiga iallafall) men jag hade faktiskt hittat ett par. Fina var de, och SÅ mjuka. Så vi gick dit (efter att ha tittat i lite olika affärer, då) och jag testade dem. Och så är de för stora! I 36 , och 35 fanns inte... Deppigt nog. Så de kommer inte att bli mina ): Synd.
Har länge nu funderat på att byta till devote så snart ska jag göra slag i saken. Jag måste bara orka fixa den så den ser lite okej ut. Men ni får hänga med mig dit - lova ! (:
En och en halv vecka kvar - sedan Umeå . Har egentligen ingen lust att flyga själv, usch, men jag vill dit ju! Och positivt är att de har fått varmt där uppe i norr! Så inga tråkiga vinterkläder ska med - oh nono ! Emelie och jag ska ha mycket roligt där uppe, kan jag lova. Inget riktigt inplanerat förutom att jag förmodligen kommer få äta GI och så ska vi på valborgsfest (hos Veronicas kompisar?) :D...  Jag kommer hålla er uppdaterade, och kameran ska jag ha i högsta hugg också!    (Tar nog några bilder idag, nu när det är så fint väder och kameran är laddad. Måste ju visa "nya" väskan också, en liten skinnväska jag hittade som är mammas). Puss&kram

Sötaste reklamen!

Alla vet väl att jag tycker att gamla tanter med vitt fluffigt hår är jättesöta by now. Och så ser jag den här reklamen! Jag typ dör för att den är så gullig !! :D
Jag åt alldeles för mycket ikväll så jag sitter här och tycker att det är jobbigt att skriva på tangentbordet. Skulle helst vilja sova nu också, jag är så otroligt trött men lite till ska jag vara uppe, vill kolla lite saker på internet. Har hittat en skitfin klänning nu , faktiskt, men vi får se. Despite the fact att mamma hatar nätshopping, som ni vet, så har jag nu ännu mindre pengar - drygt 500. Det räcker inte till något! Men Hanna är skyldig mig 100 spänn, tur det iallafall.
Mamma och pappa sitter och tittar på någon film så jag kanske går in till dem eller sätter mig och stickar och läser Elle. Båda känns lockande ...     Later

Tradera ?

Har suttit nu en stund vid datorn och tittat på lite grejer. Jag har börjat kolla mer och mer på Tradera men jag är inte säker på att man vågar? Det verkar ju lite småriskabelt när man inte ser grejen själv liksom... Och tänk om man köper en märkesväska men så är den fejk? Nej jag vet inte..
Dansen idag var jätterolig, vi var bara sex pers där och vi hade jättekul. Elin och jag kunde bara inte sluta skratta (och nästan inte Roland heller, haha)! Men jag tyckte vi kom långt, det verkar bli en lite annorlunda dans, men rolig iallafall!
Kvällens planer är väl inget speciellt, ska väl ta det lugnt och sova i tid i guess. Hanna och Jessica är ju inte hemma heller så så får man ju ingenting att göra så. Men lite pianospel ska det bli nu, puss !

Stan

Imorse gick jag upp vid åtta, åt frukost gjorde mig iordning och läste lite Elle. Var inte riktigt lika effektiv som jag hade tänkt mig men jag kom bara ner på stan en halvtimme efter min tidsplan, dvs halv elva. Jag hann gå i rätt så många affärer (inte lika många som jag ville though) tills klockan var halv tolv då jag skyndade in på McDonald's för att köpa en sallad. Nu kom jag hem för en liten stund sedan och jag har ätit och läst lite lite Elle. Och nu ska jag göra mig iordning till dansen, börjar bli lite bråttom. Så detta blev ett stressat inlägg men ni får stå ut. Ska försöka bättra mig , skriver ikväll. Wish me luck ! (:

Kväll..

Jag gick inte på dansen idag, magen blev bara värre och värre. Efter att jag skrivit här på bloggen gick jag ner och lade mig och sov. När jag vaknade trodde jag att jag skulle ha blivit bättre, men nono - det var värre! Jag låg i sängen och kände att jag var jättehungrig också men jag mådde illa, så jag kunde inte äta. Sedan iallafall så blev det mat och jag lyckades ta mig upp till matbordet... Där satt jag en lång stund, utan att äta något. Men sedan bad jag pappa om lite lite sorbet (bästa grejen att äta när man är illamående!) som jag hade sagt att han skulle köpa innan, tur det. Så jag åt lite, sedan la jag mig igen men sedan gick jag upp och åt lite mat, faktiskt. Långsamt och lite though... Sedan efter det har det faktiskt blivit bättre, jag och mamma har kollat på Erin Brockovich och mamma har stickat. Hon har kommit jättelångt på min tröja!
Jag hoppas verkligen att jag slipper ha ont i magen imorgon, isåfall får jag försöka gå i vilket fall på dansen (inte för att det kommer gå bra alls). För jag kan inte missa två av tre av dessa danstillfällen. Det ska bli jätteroligt iallafall (:
Nu måste jag verkligen sova, ska ju upp tidigt imorgon och vara effektiv och duktig - och det ska jag verkligen. Inte så himla mycket att göra egentligen men jag ska iallafall ta itu med de saker jag planerat de senaste två veckorna. Så jag skriver imorgon, puss!


Friday

Hej .. Ni skulle kunna få tycka lite småsynd om mig, jag har så ont i magen så jag kräks, nästan. Jag vet inte vad det är men blir det inte bättre kommer jag få skippa dansen. Fan !
Har varit på pianouppspelningen iallafall, det gick okej.. Inte jättebra, om man säger så. Efter var vi iallafall på stan, bara för att köpa hudkräm (jajuste, glömde säga att jag hade förbjudit alla att komma men både mamma, pappa och mormor kom!), mer orkade jag inte. Men vi fick tag i lite sådant på Kicks rea (och inte rea) - två hudkrämer, två sminkborttagningsgrejer och en ansiktsmask i tub. Det skulle blivit en OPI-pedikyrgrej men vi visste inte vad den kosta och vi orkade inte kolla efter... Men om det blir stan imorgon kanske jag kollar. Iochförsig kommer det nog inte bli det, eftersom att jag har dans tre timmar, ett till tre. Gud vad mina helger försvinner, jag som är så sugen på att gå på stan! Jag kanske lägger mig riktigt tidigt ikväll då, så jag kan gå upp tidigt imorgon och gå lite på stan innan, vi får väl se.
Emelie kollade på klänningen jag funderade lite på, som jag såg i ELLE men den var tydligen inte så fin på henne, om den hade varit det hade hon köpt den åt mig, snäll som hon är! Men nu ska jag vänta tills den kommer hit, så får jag kolla då på den. Men jag vill fortfarande ha klänningen och shortsen från asos så jag är riktigt osäker!

Torsdag kväll

Jag gjorde verkligen inte rätt i att strunta i fotbadet jag tänkte ta innan jag åkte till dansen. Jag hade jättejätteont i fötterna, särskilt på tåspetsen - kunde inte dansa så jag fick ta av mig tåspetsskorna. Men jag ska inte sörja, det finns värre saker (:
Nu efter dansen har jag ätit och snart ska jag ta en dusch och sedan spela piano. Känns riktigt roligt (?) men sedan får jag lite avkoppling (eller ja, avkoppling och avkoppling.. men det blir något av det iallafall!) genom att sitta och sticka! Jag har kommit en bra bit på väg på bakstycket, har dock en del kvar *host. Men jag tror att den blir fin, faktiskt. Tröjan som mamma stickar åt mig är (än så länge) jättefin! Jag bara längtar tills den är kvar.
Imorgon ska jag berätta om resan vi har bokat i höst, måste gå nu. Godnatt, sedan!

How to make a bad day good :

GÅ UT I SOLEN. I did, och sedan dess har jag varit glad! Tog mina första barfota steg i gräset i år, och oj vad det kändes bra! Det var kallt i gräset, men ändå... Det var fortfarande världens sommarkänslor! Åh Gud, nu längtar jag ännu mer ! image87  image88image89

På eftermiddagen har jag inte gjort någonting speciellt annars, förutom att kolla lite på inspelade Top Model... Nu ska jag ta och göra mig iordning till dansen, sedan spela lite piano innan jag åker.   Puss !


Hur lång tid kan en plattformsflytt ta ?!

Hey , I'm back. Anledningen att jag inte har skrivit tidigare är för att blogg.se är så himlans sega. Så nu vet ni :p
Jag sitter här, med mig Jojo&Malou-T-shirt (jag undrar hur många i detta land som samtidigt som jag sitter med en sådan på sig?) och den är skön! Fast den är något av det största jag har sett... Men jag kanske ska sy något av den, vet bara inte riktigt vad. Oj, det påminner mig om kjolen som måste sys snart, men när?!  I helgen måste jag plugga engelska (kanske) och näringslära... Och sedan är det dans på fredag och lördag och söndag, fast olika då. Visst, det är kul, men ändå lite drygt.
Efter min pianolektion idag gick jag på stan lite, men köpte ingenting. Väskan hittar jag inte (HUR KAN DEN TA SLUT SÅ JÄDRANS FORT?!) och foundationen är jag så osäker på! Vet ju inte vilken nyans riktigt, och om den är bra. Men iallafall - på stan var det DÖTT och jag menar det. Det var helt himla folktomt överallt! T o m på Gina Tricot (där det alltid är helt fyllt med folk, särskilt när det är rea) var det lite folk.. Jag kände mig väldigt uncomfortable, då alla affärer jag gick in i var tomma och tysta.. Hm.
Emelie hade förresten rätt om klänningen i ELLE (säger inte vilken, än) - den är fantastisk. Så vacker. Jag ska ha den.. Jag känner SÅ på mig att jag inte kommer få tag på den bara..
Idag har jag njutit av att jag inte behöver plugga (förutom lite SO som jag ska göra nu, då), så jag har varit en stund med Hanna ute och "fikat" eller vad man ska kalla det, tittat på inspelade Desperate-Housewives-avsnitt (är det bara jag som tycker att de har blivit mycketmycket sämre?) och... ingenting mer. Jo - ätit godis.
Men jag har en panikgrej - jag har ingen aning om vad jag ska önska mig i konfirmationspresent! Och jag vet inte heller hur dyrt det ska vara, man låter ju lite otacksam om man säger att man vill ha nånting jättedyrt, om de inte har tänkt att lägga ut så mycket pengar på det.. Åh vad svårt det är. En systemkamera (en BRA) skulle ju inte sitta fel, men samtidigt är frågan : orkar man ta med sig den? Den är ju ganska mycket klumpigare än en vanlig, och det känns lite typ drygt att ta fram sin systemkamera i skolan eller? Så jag vet inte... Usch och fy vad svårt. Skriv gärna förslag !
Imorgon åker my dear beloved Hanna till Paris (tycker SÅ synd om henne att hon inte får shoppa där) med muklafonerna.. Gonna miss u mate! Och jag vill också till Paris (iochförsig bara för shoppingens skull egentligen, men jag skulle inte säga nej till en liten resa! Minus alla tråkiga muklafonkonserter och knappbutiker (HAHAHAHAHA) som de ska göra...)
Men nu ska jag ta mig i kragen och börja med SO:n och sedan spela lite piano tror jag. Och äta godis...

Tips

Jag har glömt att visa min nya saltvattenspray, vilket är skandal. Den är skitbra, för bara 40 kr! Riktigt riktigt bra. image85 Den är mycket bättre som saltvattenspray än min gamla (som rann ut i min väska på väg till Fjätervålen, vilket jag har berättat några gånger nu..). Köpte den på Åhléns.
Sedan innan jag fortsätter plugga måste jag bara visa klänningen jag hittade häromdagen. Inte köpte alltså, utan

hittade. I utklädningslådan (de kläderna som Emelie och jag brukade klä ut oss i, när vi var små), hittade jag denna blommiga klänning and i like it. Den är så somrig så man blir glad! (:   Jag har fortfarande inte kommit på något bättre ställe att ta bild på , men ni får tåla. Snart kan man ju ta ute ! :D image86 (bilden är inte klickbar för den var inte sådär jättefin, haha). Men nu måste jag verkligen plugga matte, skriver sen !

Hälsodag

Yes, idag var det hälsodag... Lite av en besvikelse, tycker jag nog. Eller kolla - vi kunde ha fått dans med Roland tycker jag och lyssnat på tjejen som pratade om anorexi. Den vi fick lyssna på var ganska tråkig. Men det var ändå skönt med något annorlunda än bara vanlig skoldag och bra att vi slutade tidigare!
Sedan jag kom hem har jag inte varit effektiv, har tittat på TV och ätit mellanmål och pratat i telefon. Men nu ska jag snart sätta igång och göra saker - matte (prov imorgon, jag har gjort HALVA kapitlet) och träna på pianogrejen, snart uppspelning (jag vill inte). För ikväll är det dans, roligt! Måste se till att jag inte misshandlar mina fötter, när vi ska slänga oss på golvet (alla gör det). Har redan lite ont på olika ställen av alla "friktionssår" jag fick på baletten igår när vi skulle springa och sedan kasta oss och glida på golvet...

Dryg kväll

Jag vet inte vad det är men den här kvällen har varit allmänt jobbig. Jag har varit tjurig (vet egentligen inte varför, känner mig bara så irriterad) och sedan så har jag gjort tråkiga saker. Dansen var väl rolig, eller inte alls lika rolig som den brukar men.. Och sedan så har jag skrivit på musikhistorian (är nästan klar!) och fått mailet till Annelie klart. Så nu återstår väl lite matteplugg och kanske städa och sedan sticka lite innan jag sover... För jag känner mig verkligen inte på sova-humör.
Jag skulle ju ha varit med på dans-affischen men det blir inte så eftersom det inte funkade för mig... Ganska lättad över att jag slipper vara med på bilden då vi skulle ha de vita genomskinliga dräkterna som man inte kan ha något under.. Affischen sätts dessutom upp över hela stan (bl a på skolan).
Jag behöver SÅ en ledig helg, då jag slipper plugga och bara kan gå på stan, träffa Hanna och fixa Jessicas julklapp, sticka, titta på TV, sy kjolen och... sova. Jag orkar inte just nu med allting som ska fixas.
Men nu till inte så tjuriga saker - jag har hittat saker jag vill ha (som vanligt?). Men jag vet inte hur jag ska få tag i dem, eftersom mamma är totalt emot nätshopping.. Eller jag har ju egentligen en bra lösning, men den avslöjas inte nu, ohnono. (:
Imorgon blir skolan inte vanlig - vi har "hälsodag" så vi får se hur det blir.. Vi ska prata med folk från olika arbeten, testa Tai Chi (???) och typ LEK på skolgården... Moget? Men det kanske är skönt, blir lite avkoppling från allting, och tisdagar suger. Så bra val !
Nu drar jag och fixar mig, har nu också fixat det som var fel i stickningen så det är bara att köra! Puss !

Blogg.se suger

Om folk undrar över datumen och tiderna på vissa inlägg så är det för att blogg.se har damp och att det ibland inte går att lägga ut något, så jag får göra det senare.
Dagen har varit som vanligt ungefär, med undantag att det var bad på gympan (nej, jag var verkligen inte med) och jag kunde då en stund gå hem, och satt och åt glass (ingen lunch i skolan) och tittade på The Hollywood Story, på Patrick Dempsey. E! är riktigt underhållande faktiskt! Och jag stickade litelite också, men jag har stannat nu, eftersom att det har blivit fel och jag måste fixa dem innan jag fortsätter. Jag har kommit en bit iallafall!
På eftermiddagen hade vi bara fysik, med Matilda (   >:(     ) och jag fick lite damp efter... Men nu känner jag mig vanlig, ganska så trött och huvudvärkig (vilket jag iochförsig har varit hela dagen). Jag känner på mig att det inte kommer gå bra på dansen! Men jag får tåla.. Så nu ska jag ta det lugnt, kolla lite mer på E! medan jag äter mellanmål, sedan göra musikhistoria och maila annelie.. Allt försenat. So long!

Sun-day

Jag är glad - av många skäl. Här är några:
- Ebba var jättegullig när vi gick till Spicy Hot
- Det är sommar snart
- Det var soligt idag (bara på eftermiddagen though)
- Vi har påskliljor i trädgården
- Jag kunde ha min vårjacka - det betyder alltså att det var varmare!

Idag har jag gjort lite olika saker ; först på gudstjänst (jag har tydligen bara en kvar!), sedan lite olika, sedan 1½ timmes tåspets (som jag CYKLADE till!) och sedan pianolektion. Så jag har varit iväg mycket idag! Jajustdet, jag var på stan också, mest för att jag tänkte köpa en foundation. Det blev ingen foundation (jag hittade en transparent - Ola jublar - men jag var osäker på färgen, så jag ska tillbaka någon dag och köpa den.. Amanda rekommenderar Lumene) men några hårnålar, jag kanske laddar upp bild senare. Men jag har hittat två väskor jag vill ha (alltså jag ska bara köpa en av dem eftersom att de är lika, men jag vet inte vilken... hoppas bara att båda finns kvar, den ena fanns inte idag så jag vet inte) så nån av dem ska väl inhandlas någon dag i veckan. De kommer nog passa till kappan, hoppas jag. Sedan så finns det ett par skor jag vill ha (eller egentligen jättemånga, men nu syftar jag på ..), ett par högklackade mörkblå/vit-randiga med rosett och träklack. Åh, de är fina! Synd som det är tycker jag ju fortfarande inte att jag passar riktigt i högklackat, jag hatar mina ben (särskilt mina underben/vader).. Och man blir ju så lång! Eller alltså visst, jag är fortfarande bara 1,64 (mätte mig på konfirmationen för kåporna) men iallafall.. Men jaja, vi får se. DonDonna-skorna måste jag ha, och gärna Adidas-sneakersen också. Synd att jag bara har like.. sjuhundra nu !?!?! Fasen..
Nu ska jag gå och göra nyttiga saker och sen sova. Puss !

Alltid roligt med Hanna!

Jag och Hanna är riktiga genier. Faktiskt. Vi har nu suttit en stund här på kvällen och jobbat på Jessicas julklapp (nej, den är fortfarande inte klar! till mitt försvar måste jag säga att jag faktiskt inte har fått min heller). Den är briljant, fantastisk, underbar - kalla det vad du vill! Det är nog det finaste jag har sett i år. Men som synd är kan jag inte visa på bild eftersom att Jessica kollar bloggen också (för åh, ni spricker säkert av nyfikenhet - haha inte)... Bild kommer iallafall när grejen blir klar och hon får den. Jag och Hanna var iallafall riktigt skrattiga (det blev inte fika av två anledningar, 1 - Hanna och jag har inte alltid tiden på vår sida , och 2 - Hanna är pank, stackarn) och vi hade mycket roligt! Måste göras om - snart!
Har flyttat min pianolektion nu, så jag kommer kunna gå mina sista gudstjänster innan konfirmationen... Det är väl bra. Synd bara att jag inte fick tjäna in den där extra gudstjänsten på att stå och dela ut psalmböcker imorgon.. Jaja.
Borde sova nu, ska ju upp tidigt imorgon som sagt och imorgon ska jag vara riktigt effektiv, har massa grejs att göra. Ha det fint !


Konfirmation

Efter en dag med konfirmation från tio till fyra är man ganska trött och har ont i huvudet... Men det var faktiskt inte så illa som jag hade tänkt mig. Eller alltså visst, vi var ganska sysslolösa men iallafall.
Jag började inte sy på kjolen igår, jag orkade inte. Men jag började sticka litelite. Känns iallafall bra att komma igång! Skulle jag gärna göra med musikhistorian också, den måste jag lämna in. Och sedan är det plugg till matteprovet också (hur kommer det sig att jag och Hanna alltid ligger efter!?). Trist trist trist.

Damp

Nu kommer stressen. Jag har kollat lite i almanackan och det är jävligt (ursäkta språket :p) lite tid kvar till allting! Som idag på konfirmationen, vi planerade hur själva konfirmationen ska vara. Och det är verkligen... lite tid kvar till både det och allt annat. Bara 2½ veckor till - sedan Umeå here I come! Och ungefär FEM veckor till dansuppvisningen! Och ca 6 veckor till konfirmationen. Sedan då snart min födelsedag och skolavslutning (och betyg, låt mig dö en smärtfri död!?). Så usch det här känns riktigt dåligt... Fast bra också ju! För det betyder ju sommar och sol och klänning och ledig och hela köret. Och just det : solbränna! En annan sak jag verkligen längtar till.
Ikväll har jag planerat att inte vara ovärd och sitta vid datorn utan antingen börja sy på kjolen eller sticka lite på min tröja. Känner mig faktiskt riktigt pepp på det (vilket jag även gör på att shoppa, stackars mig)!

Helg

Gud vad skönt med helg! Eller nej förresten, det blir ju inte helg eftersom att jag måste gå på konfirmation varje dag. Åh vad trött man blir! Jag som egentligen har massor att göra i helgen. Nu kommer jag inte hinna någonting.. Fy vad trist.
Kemiprovet idag gick sämst, jag kommer verkligen inte få behålla mitt VG... Åh vad deprimerande! Men jag har inte tänkt på det nu på en stund eftersom att jag ahr varit med Hanna på picnic (ja, picnic is our life!)... Nu mår jag lite illa också, men jaja.. Trevligt som sjutton var det! Måste göras om många gånger framöver (det får gärna vara lite varmare också).
Hade tänkt att ta en tripp på stan idag och ha lite trevligt men som sagt så är det konfirmation. Så det blir inte fika på Café Gränden som Hanna och jag hade planerat. Synd! Kanske tar det imorgon? (:


Pluggaplugga

Resten av kvällen kommer att bestå av att äta jordgubbar och glass och (som ni nog förstår) plugg. Känns... mindre bra, eftersom klockn är över tio och provet är imorgon.. Men jordgubbar säger jag aldrig nej till!

Marimekko/H&M

Var som sagt på H&M idag för att kolla på Marimekko-kollektionen.. Vart kanske både besviken och inte.. Eller alltså, jag hade tänkt mig andra färger litegrann, och sedan fanns det väldigt lite här i lilla Västerås. Men jag provade den långa svartvita klänningen och den var så fin! Men jag är lite osäker på om jag får användning för den... image85De andra två på bilden fanns inte här men jag tyckte de var lite gulliga. Kjolen var lite... mys på nåt sätt, jag vet inte vad det är! Men klänningen (i mitten) var jättegullig modell ithink.. Men i dunno... Gillar inte mönstrena och så. Wellwell.
Hade utvecklingssamtal idag, gick väl helt okej.. Trodde jag skulle få massa kritik men så var inte fallet. Brabra. Men nu ska jag ta mig i kragen och plugga kemi (prov imorgon!!!), sen blir det tre timmars dans. So long!

ps. Skänk en tanke till min syster som sitter där i Umeå alldeles ensam och är sjuk. Stackarn! ds.

Nu är det snart panik, igen.

Alltså, nu har jag suttit här och inte varit effektiv igen. Jag tänker "hm, jag ska bara kolla av alla på bloggkoll" och sen blir det mycket mycket mer. BAJS. Det är alltså det som kommer bli panik imorgon. Jag har inte ens läst igenom HELA... Ohshitohshitohshit *andas*
Jag kom faktiskt på en sak till som gör onsdagar värre : det är alltid dåligt väder! Särskilt idag, vad händer egentligen? Efter snön på morgonen har det halvsnöat/halvregnat hela dagen och varit grått och trist och till råga på allt : kallt! Fy vad trist.
Jajuste, fick tillbaka SO-provet... Inte direkt nöjd, men inte så jag har lust att halshugga mig själv... 19,5 av 24 - MVG-gränsen var 22... That kinda' sucks  men jaja. Nu ska jag då se till att det går bättre på det kommande provet (Kemin alltså).. Hörs  !

Onsdag

Det är någonting med onsdagar jag inte gillar. Kan bero på att det är dagen då Anders alltid blir arg på mig för att jag inte har gjort matteläxan, kanske  för att jag alltid måste ta mig ner till pianolektionen, kanske för att Michael (pianoläraren) ofta är sur på mig då, kanske för att det är mitt i skolveckan och kanske för att det är bara jättetråkiga lektioner.. Hm.
Imorse :  Jag vaknar, ligger kvar en stund. Öppnar ögonen och tittar  ut genom fönstret. Och vad ser jag? SNÖ, inte bara lite snöande, utan taket på grannens hus och träden är VITA. Jag har lust att slå någon! När jag äntligen hade släppt vinterjackan. Och så ska den på igen!? Inget jag gillar ALLS.
  Här är det som jag skulle kunna tänkt mig att ha på mig idag (om det var lite varmare). Allt från H&M.. Gillar egentligen inte färgen men modellen och faktumet att den är 100% siden är fina. Så H&M ska jag till imorgon (också av annat skäl, vilket jag skriver imorgon - för de som inte vet alltså).


Mitt försenade april-skämt på Hanna!

image83

Hihi, titta vad fint av mig (: Jag lurade Hanna idag att jag hade klippt mig (vilket jag alltså inte har, jag längtar fortfarande efter långt, svallande hår), det var ett lyckat skämt! Haha, förutom innan jag skicka bild då hon tvivlade lite eftersom att vi ALLTID säger sådana saker till varandra innan, hahaha! (: Men jag lyckades sen! Hihihi.

Annars idag har jag pluggat (fast fortfarande inte lyckats, what's the matter with me?!) och typ.. ätit. Hela tiden. Jag måste sluta med dessa dåliga matvanor. Och juste, vart på dans också - kulkul. Men jag har inte så mycket mer att säga, sov gott nu så hörs vi imorrn!

Som vilken dag som helst

Man säger ju att alla stunder är olika. Visst, det är sant, men ibland känns det som att det hela tiden är bara samma saker som händer. Tråktråktråk.
Sedan jag kom hem från skolan har jag suttit här och försökt plugga. Och det har verkligen inte gått. Jag vet inte vad det är med mig, om jag hade pluggat effektivt från att jag kom hem kanske jag skulle ha kunnat det mesta nu. Men nono, jag sitter här som en idiot och bara låter tiden gå. Kanske kollar nånting på datorn, kanske inte. Och ångrar den där halva muffinsen jag åt, usch  nu mår jag väldigt illa. Men det är en liten stund till dansen, tur det! Annars skulle jag bergis kräkas ...
Idag opererades mormor för sin artros. Åh vad jag tycker synd om henne , har tänkt på henne hela dagen. Och hon har fortfarande inte kommit hem, de hade visst sövt henne? Men nu är mamma och ska kanske hämta henne iallafall.
Igår skrev jag en lista på saker som ska göras idag, gissa hur många jag har lyckats med? Noll! Jag är så seg ibland, och så sitter jag där och tänker hur misslyckad jag är. Gör inte något åt det heller... Men nu ska jag fan ta och plugga, helt seriöst! Jag stänger nog av datorn också... 


Tips på hur man får håret att växa!?

Åh jag har lite panik. Jag är så himla trött på mitt hår - det är allt dåligt det kan vara (nästan)! : Råttfärgat/halvbrunt, MEDELlängd, och uppklippt. Allt som jag inte vill ha! Drömmen just nu är väl jättelångt, rakt med lugg a la Tyra Banks...

 image80

Eller så kunde det vara lite som Nicole Richies (som jag förövrigt tycker är hur fin som helst, på alla sätt!) - rätt tråkig längd egentligen men ändå så snyggt... Mmh, jag blir lite irriterad. Och om jag färgar kommer det växa sämre... Usch vad tråkigt. Hjälp?

Dans

Åh, jag är glad. Egentligen inte av någon speciell anledning - jag har ont i fötterna (både i knölarna och naglarna), det gick inte särskilt bra på dansen och jag har plugg framför mig. Men ändå lyftes hela dagen, plötsligt!
Dansen vi gör för Jussi blir jätterolig, annorlunda mot de vi alltid annars gör. Här kommer några få in, går ut och sen kommer nästa. Jag tror det blir mycket bra, i slutet.

image79(jag, Isabella, Matilda, Amanda, Elin och Victoria - inte i ordning som vi står - för lite drygt... åhgud jag kommer inte ihåg när det var! Men det börjar verkligen bli länge sedan.. Riktigt kul var det iallafall!)

Kvällen ser ut såhär : duscha, äta (föra matdagbok som vi har fått som uppgift på gympan), plugga kemi och måla naglarna. Ska ta itu med det nu, ha en bra kväll!

Det spelar ingen roll vad man gör -

det gör ändå ingen skillnad.

Sitter här framför datorn och tröstäter glass.. Varför? Vet inte, men det känns lite bättre.    (Tror att det kan vara fel på våran frys eftersom glassen var väldigt mjuk när jag tog ut den... Men jaja.) Ska börja plugga snart, men först ska jag ta mig lunch (mellanmål?) och så. Musikhistorian vi har till imorgon tänker jag faktiskt strunta i, jag hinner inte den. Jag lämnar in den nästa vecka.
Nu ska jag göra lite grejer så skriver jag när jag är lite mer på humör..

Jeans jeans jeans

Sedan jag nästan köpte Tiger jeansen (nej juste , jag har ju inte berättat om dem.. Men iallafall - jag köpte nästan ett par jeans igår iallafall. Prolemet var bara att de var för stora i midjan - precis som alla andra höga jeans.. Trött man blir.) har jag varit inne och kollat efter jeans lite varstans. Men det jag letar efter är nästan omöjligt att hitta. Men här är mina favoriter för tillfället (hittar ingen bild på Tiger jeansen):

     

Grejen är att jag gärna tar lite utställda... Men jag vill inte ha halv-höga - då försvinner midjan helt. Det är det som gör mig så irriterad !

En sista sak innan jag ska göra mig iordning och sova - om jag var rik skulle jag köpa de här:

   
/\
|
|
skorna

Så ha det bra, puss !

Fräsch och osminkad? Nej, men osminkad!

Idag var första gången på riktigt länge jag visade mig utanför dörren osminkad. På dansen hade jag iallafall lite, bara för att täcka ringarna under ögonen (de är inte små, kan jag säga!) men sedan när jag skulle träffa Bea var jag helt naturlig. Och det var inte vackert heller. Jag FÖRSTÅR inte varför just jag ska behöva se så skabbig ut när jag inte har smink när alla jag känner är fina utan... Kanske beror på att jag sover för lite? Dricker för lite? Får i mig för lite vitaminer? Alla de sakerna jag just räknade upp ska jag nog göra något åt... Särskilt det där med vitaminerna har jag funderat på.. Ska prata lite med folk och se vad som är bra och så.
Har funderat ett tag nu på att byta till tjejsajten men jag vet inte... Det skulle vara lite  sorgligt att lämna blogg.se och alla gamla inlägg! Vi får väl se..
Ska gå tillbaka till att plugga kemi nu.. Inte för att det går bra (snarare tvärtom, känns som jag inte får nåt gjort fast jag försöker!) men bättre försöka än strunta i det. Wish me luck!


Bara för att jag älskar Frey Wille

image71

Plugg, dans, vila?

Det blir väl förmodligen min dag. Det blev ingen gudstjänst för jag var för seg men det ordnar sig. Då ska jag försöka vara flitig och plugga Kemi istället. Tack Anders att du glömde ge oss sidorna till provet bara? Och så måste jag maila min svenskalärare och berätta om mig själv (det var läxa)...
Sedan lite senare idag, efter dansen, ska jag träffa Bea en stund, ge henne locktången och kanske hang out en liten stund, som paus från allt. Känns som att jag kommer vara nöjd med dagen after all...

Trött på inget, trött på allt

Usch vad livet är händelselöst just nu (nej jag deppar inte, är bara lite uttråkad på livet). Det är roligare när saker händer, nu är det bara trist. Men det kommer väl, snart är det ju sommar! (En sak till är trevlig: Jag har Ben&Jerry's Fossil Fuel i munnen, gooott)
Imorgon är det ingen pianolektion men jag ska försöka ta mig upp tidigt imorgon iallafall, och gå på gudstjänst... Ska ju ha gått på tio innan vi konfirmeras så det är ju lika bra att passa på när jag inte har piano. Önskar bara att jag kunde få vara hemma och ha det skönt nån gång på en söndagmorgon...
Här kommer bilder på klänningen som jag lovade för ett tag sedan :

       (mina bilder ska bli bättre, jag lovar)

Annars har jag väl inte så mycket att säga... Kvällen har bestått av att kolla folks bloggar och kolla runt lite allmänt på internet. Vilket liv man kan ha. Men nu ska jag sova så jag är pigg imorgon på dansen (en timmes tåspetsteknik)... Annars blir Boon inte glad, om jag kommer trött då också. Men söndagar brukar gå bra (inte bra = jag dansar bra, utan bra = jag dör inte av trötthet). Men ha det så fint !  ♥


Shoppinglördag (igen?)

Hejhejhejhejhej
Lördagkväll - jag sitter här framför datorn med min nya klänning på mig! Det blev den jag pratade om igår, bara i en annan färg och sedan lite andra saker  :

       
(Ursäkta sista bildens kvalité men jag tog bara en bild och jag orkade inte ta någon ny... Ni ser iallafall modellen)

Så det blev alltså de ballerinaskorna jag har pratat om från H&M (fick de för 99:- istället för 129:- för att de var lite smutsiga. Där ser man vad ålder gör - för nåt år sen hade de lurat mig att betala fullpris /pga bristande respekt för barn), en klänning från Gina Tricot 199:- och sedan snart en kofta och en kjol. Det blommiga tyget ska alltså bli kjol och så ska jag sticka en kofta av garnet. Mycket trevligt! (Jag gav upp den andra, den ska mamma sticka åt mig - tack mamma (: !)

Fredag!

Nu är jag äntligen hemma, efter en lång men mysig dag! Det började med skola - mentorstid då vi skulle sammanställa våra utvärderingsdokument inför utvecklingssamtalen. Jag kan ju berätta att jag inte är direkt perfektbarn enligt lärarna (nyhet?)... Men jaja. Sedan resten av skoldagen som vanligt, förutom att jag jobbade koncentrerat på bilden och vi hade Ingemar (rektorn) som lärare på svenskan och att vi då satt inne i grupprummet och gjorde en egen beatbox, hahaha! Snacka om att vi skrattade mycket!
Efter skolan blev det stan med Hanna, för första gången på ett tag. Vi hade mycket trevligt och jag köpte solglasögon, "wayfarers" från Wedins. Sedan hittade jag en klänning också, beige och rosablommig. Så den blir kanske min imorgon, kanskekanske   (;
 En bra sak med dagen (förutom att den var allmänt trevlig) var att jag klädde på mig vårjackan på morgonen! -->Det kändes SÅ mysigt! Hihi, Amanda älskar vår <3  (Jag mixtrade lite med färgerna på bilden ja, så den ser inte riktigt ut så i färgen men mitt ansikte är disaster :p )..
Efter att jag kom hem gick jag till Konsum och köpte tortilllas, chips och två paket Ben&Jerry's! Gottgottgottgottgott....

Men nu har jag inget mer intressant att skriva om tror jag... Men jag skriver så fort jag har nånting, håll utkik!      Puss

ps. Jag ska börja lägga ut mer bilder, för jag tycker själv att det är roligt att se bilder på folks bloggar ! (:    ds.

Tralala

Nu är det kväller och jag är hemma från dansen. ORKA att Boon körde hårt med oss den dagen då verkligen ALLA var trötta! Hon gjorde massa saker (åh, den då man skulle "doppa" knät hundra gånger i golvet var verkligen SMÄRTSAM, aj) och man blev verkligen jättetrött. Jag orkade typ ingenting, plus att mina cp-knölar gjorde ont (det har blivit något av ett officiellt namn nu, tror jag). Men jaja, nu ska jag bota sömnbristen har jag bestämt. Målet är nio timmar sömn per natt. Och sedan ska jag inte stressa så mycket. Jag ska till exempel börja i tid att plugga till kemi-provet. Eller ja, hur mycket "i tid" det blir vet jag inte, eftersom provet är nästa vecka och jag har inte börjat, men jag ska iallafall se till att inte stressa över det.
Det börjar bli kallare igen, det gillar vi verkligen inte! Jag som vill använda vårjackan nu istället för tråkig vinterjacka (eller regnjackan med sminkfläcken som jag alltid glömmer att ta bort - iofs syns den inte utifrån men iallafall!). Och nya skor vill jag ha, som jag kan använda. Nu blir man nästan lite deppig här för tråk-vintern.. Men bra sak = fredag imorgon, jag ska försöka lura med mig någon ner på stan. Inte för att jag egentligen borde shoppa någonting, men jaja.. Man kan ju alltid titta, hehe.
Men nu ska jag sova, Ebba väntar den lilla gullungen (min hund, FYI) och jag ska få mina timmar - vilka inte kommer att bli nio inatt. Men jag skriver imorgon          Puss

Sjuk?

Jag kom precis hem från skolan. Nej, vi har inte slutat men jag mår inte bra. Jag vet inte vad det är, hela min kropp är helt slapp och jag har huvudvärk och mår illa. Jag skulle nästan tro att det är sömnbrist. Fast jag kan inte förstå det, jag sover ju inte direkt jättelite (inte för att jag sover massor heller men iallafall)... Kanske är att jag tröttar ut kroppen med dansen och att jag då kräver mer sömn? Jag vet inte... Men nu ska jag verkligen försöka ta tag i det.
Så nu ska jag ta två alvedon, fixa något att äta och sedan SOVA, oj vad skönt. Och juste, SO-provet gick sådär - inte bäst och inte sämst..             Puss


Konsert

Nu har vi haft konsert - det gick skit. Särskilt första konserten, det var skandal! Men jaja... Vi hade roligt i pausen mellan iallafall.
Annars har det väl inte hänt något speciellt i skolan... Eller kanske - Ingrid tyckte tydligen om mig idag, helt sjukt. Och jag fick matteläxan gjord, till slut (blev dock INTE glad när Anders sa "ja, det var ju helt okej" om mina sista matteläxor. De var fantastiskt fint gjorda, faktiskt!).
Nu ska jag gå och äta lite, sedan läsa igenom SO:n nån gång och sedan sova. Sorry för ett trist inlägg men dagen var fantastiskt händelselös.. Menmen, puss <3

Så!

Nu ni ska ni få riktig uppdatering! För (believe it or not) jag tror jag kan det! Det är rätt kul egentligen, eftersom att jag har pluggat extremt lite... Men det gör inget!
Vi börjar med lördagen, med Skultuna-besöket. Hundarna var så himlans gulliga! De två små valparna var bara en vecka och hade ju då inte öppnat ögonen. Bilderna är inte bra men man kunde ju inte ta med blixt (för att respektera mamman). Men det kan vara kul att se, man ser ändå hur små de är.  Det där är den lilla killen som kommer hit, oh so cute! Sen här har vi mamman med sina två små valpar :  Är de inte fina?! Ajuste, nej det blev inga skor på stan heller..
Söndagen var en helt vanlig dag; pianolektion, balettlektion och träffa Bea någon timme. Sedan kom måndag med tråkiga lektioner  i skolan men riktigt rolig balettlektion, bästa måndagslektionen på länge! Fast ont i min högra lilltå fick jag, det blödde rätt rejält...
Nu till dagen - den var väl okej. Vi hade rätt så trevligt i skolan, inte just lektionerna men vi hade kul i allmänhet; jag, Hanna och Jessica alltså (förutom att Jessica gick hem efter typ halva dagen). Och på kvällen gick jag hem till Isabella för att lära henne och Victoria dansen. Sedan åkte vi till dansen och det var så himla kul! Jag verkligen ansträngde mig (vilket säkert kommer att kännas imorgon), jag kände att jag var på danshumör. ROLIGT.
Idag var det verkligenverkligen vår! Det var ca 12 grader varmt och sol och allmänt... hur mysigt som helst (det var väl anledningen till att jag stod och pratade med Hanna alldeles för länge efter skolan.. Och Julius och Marcus, haha)! Om det är lika fint väder i slutet av veckan ska jag ta mig ut på en promenad...
Konsert imorgon, som sagt. Känns bra, särskilt eftersom ingen kan någonting... Men jaja, vi slipper någon lektion iallafall. Vitt eller svart ska vi ha på oss, jag tar förmodligen klänningen från Stockholm (den vita) och svarta strumpbyxor. Måste fixa mitt cp-hår också, vet bara inte hur... Kanske blir det platt, kanske lockigt, det visar sig med tiden. Men nu ska jag nog ta och gå och göra mig iordning och sen snart sova, så jag är utvilad till konserten och allting. Men jag skriver mera imorgon, Puss ! ♥

Bättre uppdatering SNART!

Som ni säkert märkt har jag inte bloggat på ett tag, med anledning av att blogg.se har dampat sönder. Men nu funkar det igen men nu är det PLUGG som gäller, har inte kommit nånvart och provet är på torsdag! Och så är det konsert imorgon! Så jag har inte tid just nu att blogga men ikväll tänker jag ta och skriva lite, när jag inte orkar plugga mer. Så håll koll (:
Puss !

RSS 2.0