efterlängtad helg

 Den här veckan har nog varit den jobbigaste hittils. Har typ haft massor att göra med skolan plus sömnbrist plus depp. Orka.
 Idag var vi i konserthuset hela dagen, satt mest på scen och vänta menmen, hellre det än skola. Efter tänkte jag gå på stan och shoppa lite julklappar, men jag hade VERKLIGEN ingen lust. Helt segt. Så jag gick hem typ direkt och ja, nu är jag här. Har skittråkigt men ja, har ingen lust att göra något heller. 
 I sommar blir det Winnerbäck igen ! <3 Ååh, det gör mig faktiskt lite gladare (ja, jag är fortfarande deppig)! Myyyyys. Längtar skitmycket redan!


menmenmenmenmen.

 Hej...
Nu har jag vart på dans och känner mig lite gladare faktiskt. Kanske berodde på att jag träffade trevliga tjejer <3 Det gick skitdåligt, har inte dansat på aslänge, men skitsamma, har mycket tid på mig på jullovet att träna upp mig igen (det vet vi ju iofs hur det blir med det..).
 Jag sitter här i min stol med en kall cider och en ELLE. Ganska så mys (:   Men kan ändå inte släppa deppandet  "/ Men aja, jag brukar bli uppiggad när jag träffar folk.
Jag saknar pappa <3  Det känns som att han har varit borta i en evighet! Emelie också! Fast hon HAR ju det ... ):

Imorrn blir det konsert-träning (vår näst sista julkonsert !!!) och sen lite julklappsshopping, förhoppningsvis. Hm, jag borde ha ganska mycket pengar by now.. Jag ska kolla !                          Sådär, nu har jag vart inne på nordea. Jag hade rätt mycket pengar :L  Första gången på länge ?
 Men nu ska jag göra nåt annat.

PussPåEr ♥

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 Idag var det deppigt igen. Mormor trodde det berodde på att jag var trött. Men jag vet inte... Det känns inte så.
Jag mådde så dåligt att jag gick hem vid lunch. Sen somnade jag till Winnerbäck och hade världens huvudvärk. Och nu sitter jag här och för tiillfället lyssnar på Hugger i Sten <3 Det gör mig både glad och ledsen på samma gång. Men nu ska jag nog inte skriva mer, har inte alls lust .


men TRÖÖÖTT (på)

hhejhhejjjj. Jag är en TRÖTT korv.
Klockan är 01:20 och jag borde inte skriva blogg... (a) Men jag tänkte bara säga att jag är klar med SO:n nu ! :D Den vart helt okej... Menmen, vi får se.
Jag fick MVG i sexualkunskap, hihi :D  Allmänbildad någon ? ^^
men nu ska jag sova. hareGÖTT !

pissipuss (:


men PLUGG tråk

 Hej människor, idag har varit en sån där deppig dag, när man verkligen försöker att verka glad. Och jag tycker att jag har lyckats, faktiskt! Jag är lite smådepp för en speciell sak också, Hanna och Jessica vet (en sak som jag nog förmodligen inte ska säga, men jag har iallafall bestämt mig för en sak. starkt, tycker jag. kommer nog dock inte kunna hålla det, kan jag tänka mig, men Jessica ska hjälpa mig.).
 Skulle ha pratat med Bea ikväll, men hon fick damp på mig, för att jag isf skulle ringa så sent ... (a) Så det får blir imorrn :L
 Idag på svenskan (som vi btw inte ens har haft på säkert MINST tre veckor) fick vi reda på att provet är imorrn, inte på fredag , TACK Kajsa !? För att vi har musikträning på fredag. Alltså man får ju panik. Och dessutom är det svårt att fatta. Hanna och jag hade en telefon-plugg-konversation alldeles nyss... Hehe.. Men jaja, Kajsa skulle ta hänsyn till att vi inte har haft tid att träna iallafall. TUR DET:
 Menmen, nu ska jag duscha, sen blir det mail till Hanna, sen blir det nog förmodligen lite svenska-plugg, om jag orkar och sen blir det SOVA ! Åh, vad skönt..

 Hadetfinfint, och deppa inte ihop som jag gör ibland    (:

Puss, tycker om er ♥
(och det kan jag skriva för att jag i princip VET vilka som läser bloggen - FÅ är ni - och er tycker jag om !)

parantes

♦Jag hoppas att Hanna och jag får tid att ändra färdigt min blogg snart, så den slipper se ut så här alltför länge ... ♦

3dje gången jag har glömt !!

 HejPåEr (:
Idag blir det hemma från skolan, har skitont i magen ):   .. Men jaja, ska försöka plugga lite iallafall.. Har fett mycket kvar, kan jag säga. Ska börja direkt efter det här inlägget. Och idag ska det fanimej bli nåt gjort också.. Inte som studiedagen !
 Igår presterade jag inte direkt lika mycket som planerat, känner mig väldigt o-nöjd... Har skrivit typ en sida om geografin, det ska bli typ fyra. Grattis mig. Men jag kommer ju lixom aldrig igång på nåt vis... Men idag SKA jag. Och jag måste (om det nu gör nån skillnad), dom ska va inne på torsdag. Uschochfy...
 Den här veckan är väl en vanlig vecka, aktivitetsmässigt men nästa vecka så drar vi igång på riktigt! Julkonsert-träning varje dag, tror jag, och jaa, minnen från alla föregående år kommer tillbaks. MYS ! (:
 Igår drack jag glögg. Då kändes det verkligen som jul! (:   Den här julen ska (som ni nog vet, vid det här laget) inte få försvinna på typ en vecka, vi börjar STORT första advent. BAKA <3
 Pratade i telefon med Hanna igår (ja, hehe, det vart kanske lite för sent... (a)) och vi hade SÅ kul ! Första gången vi flummade på LÄNGE ! Tycker dock synd om Hannas telefonräkning, vi pratade ganska  länge..... (a) Men det gillar vi ! För att prata i telefon är en MYCKET trevlig sysselsättning (är ni förvånade ? ^^ )! Och ja, då kanske jag inte behöver prata i telefon idag, lika mycket, och förstöra min tid... Jag SKA vara duktig.
 Men nu ska jag nog börja... Orkar inte, vill inte men måste. Usch ...


panik i livet

 Hejhej, alla fina, (:
Inte lika deppig idag, det gillar vi, och ja, livet är mer som vanligt.. Men jag har panik! Jag kom på igår att IMORGON (söndag) är det EN vecka kvar till första advent! JULPANIK. Plus SKOLPANIK ! Måste skriva tre saker i SO imorgon (en fyra sidor lång uppsats om miljöförstöring och sånt, en om en helig plats på medeltiden, och en som kallas "den troende handelsmannen från genua") OCH plugga till svenska-satsdelar-provet (okej, jag fattar inget !?!?!?!??!).  Man kan ju fråga sig varför  jag inte har gjort nåt lite tidigare men här kommer svaret : I helgen har det vart konfirmation! Vilken OTROLIGT läglig helg att lägga in det på.TACK.
 Så jaa, idag var väl konfirmationen som vanligt, vi gjorde knappt nånting, men iallafall. Så imorrn är det bara gudstjänst, sen direkt hem och plugga. Riktigt kul.
 Nu ska jag nog snart sova, är astrött och gör ändå ingenting. Men aja, en stund till blir det nog... Men jag ska inte tråka ut er mer. Nån dag ska jag faktiskt ta och skriva ett riktigt inlägg. Med nåt intressant innehåll. But not today. Så haresåbra. Hörs imorrn , puss ! 
     ♥

hard day

 Idag har det vart totaldeppigt. Utan riktig anledning. Värre än igår... Men iallafall, man klarar sig nästan alltid genom saker, och nu har jag upptäckt att det finns folk som bryr sig. Eller iallafall låtsas ... <3
 Och nu sitter jag och chattar med trevliga människor, som får mig på bättre humör. Det är alltså lite bättre ikväll. Men mycket sitter kvar, precis under ytan.
       Som vanligt har jag inget att skriva , så puss!

ps. Var på konfirmation idag... Tråkiga saker, men jag och Lisa hade faktiskt riktigt trevligt ! ds.

livet kan draa

 Hej. Jag är lite sådär halvless på allt... Vet inte varför .. Men det är så .. Det har inte hänt nåt speciellt, men iallafall..
Ikväll ska jag spela upp. KUL. Not. Men aja, whatever ... 
 Ska väl plugga idag antar jag, blä, menmen , måste få det gjort ... Men som folk kanske känner, så är jag inte på blogghumör just nu. Hadetbra. PUSS <3 

fan för plugg

 Hej alla söta , skriver inte riktigt lika ofta som för ett tag sen. Men varje dag blir det iallafall..
Liksom de senaste dagarna, kommer dagens inlägg att bli kort .. Måste nämligen plugga.... Men det kommer vi till snart ...
 Jo , idag har vi haft självstudiedag, och jaa, studerandet har INTE gått bra. Usch, jag är besviken på mig själv ! Jag gick upp kvart över tio och tänkte "Idag ska jag vara duktig" , jag åt ingen frukost och gick och tänkte att jag skulle börja direkt.. Jag satte mig , och slog på datorn. Chattade lite och kollade vad vi har framöver. Sedan skrev jag en lista över det jag skulle göra under dagen. Men sen kom jag bara inte igång... Tiden gick så fort, och plötsligt var klockan halv två !  Då gick jag till skolan och hämtade några saker som jag glömde (eller snarare trodde att jag hade hemma), och när jag kom hem satte jag mig och spelade piano.
 Sen plötsligt  så är det kväll, och jag springer iväg till min pianolektion, kommer några minuter sent, men han tycker inte att det gör nåt den här gången (!) , och sen så kommer jag hem. Äter kvällsmat och sätter mig sen en stund vid datorn och chattar, och är sur på att jag inte har gjort nåt under dagen (jo, lite svenska har jag faktiskt gjort, men iallafall) men börjar inte ! Hur dum får man bli ?  SO: here I am klockan 20:44 och har inte gjort nåt. Och SO:n ska gärna vara inlämnad imorrn. Plus att vi har oförberett spanska-prov imorrn, FÖRSTA LEKTIONEN. Gud, vad jag kommer dö.
 Får väl vara uppe sent ikväll , missar grey's (som alltid annars, ändå ??) och kommer att ha allmänt tråkigt. Kan ingen komma och underhålla mig lite? Det skulle vara ganska trevligt... Pappa är osocial, och kan inte hjälpa mig att komma igång heller, när jag frågar honom nåt så mumlar han nåt/säger att jag ska göra nåt jag redan har försökt med , och påstår att jag har gjort fel. Han tittar nämligen på fotboll - Sverige/Lettland (?) ... Tydligen avgörande .. Bea är där nu, om Sverige ligger under ska hon klä ut sig till lettisk och gå och slå ner domaren. "Det fungerade ju mot Danmark!"    ^^
 Men nu MÅSTE jag börja, annars blir jag ALDRIG färdig. Men aja, skriver imorrn, haregött  ----- Puss&kram (:

WINNERBÄCK is the best !

 HEJ MÄNNISKOR, JAG ÄR SÅ GLAD SÅ JAG SPRICKER !           (Förbjudet för Emelie att läsa det här inlägget)
Kom precis hem från Winnerbäck-konserten, that's why ! Alltså GUD vad jag älskar han!
 Slutet var helt klart bäst (bilder kommer imorrn), sån HIMLA känsla med ungefär tio extranummer (   :D   ), Jessica och jag mosa oss fram (vi hade igentligen sittplatser, men när det började närma sig slutet så ville vi gå närmare) och där stod vi och bara MÖS. Jag typ ryste i hela kroppen , och han var såå söt , han verkade så glad ! :'D    Dumma pappa som inte lät oss ( mig? ) stå utanför sceningången och vänta på honom.... FÖRKROSSNING   ! Menmen, jag har ju nu kommit på att vi ska hitta nån som känner Winnerbäck, SÅDETSÅ ! HA !
     Harebra , nu ska jag göra mig iordning, och sen gå och lägga mig, med hundra olika Winnerbäck-låtar i huvudet.        :D

(:

 Idag är jag glad (:  Vet inte riktigt varför , men jag bara är det ... Fast nu kom jag att tänka på en dum sak. Nejnej, jag ska fortsätta vara glad idag !
 Sitter här i min säng och läser nya ELLE, mycket bra (:   ... Real mys. Men jag har faktiskt inget att skriva , så att jaa, harefint, puss !

ps. IMORRN ÄR DET WINNERBÄCK SOM GÄLLER !!! ds.

amanda har julkänslor!

  Åh, nu är det snart jul och jag blir så glaaad ! Vill hoppa till första advent nu ! FÖR DÅ SKA DET BAKAS ! Me likey julmys! ÄLSKA. Jag ska ta och göra ett definitivt schema över allt som jag ska göra till jul. Iår ska det minsann inte få vara över på jättekort tid och man hann inte göra nåt av vad man hade tänkt (VARJE år händer det för familjen Gunnarsson), oh nono - här ska planeras ! MIHI.. :D

Usch, det är söndag, bläbläblä... Jag orkar inte. Men det är dans snart iallafall, kulkul. Jag vet inte varför jag inte gillar söndagar, men det är  bara så! Det enda jag tänker är : imorrn är det ny skolvecka. Men en sak, kom jag på nu, är väldigt trevligt ! I veckan är det Winnerbäck-konsert !!! :D:D:D:D:D Min lycka sprider sig ! Det kommer att göra hela min vecka gladare (det kommer däremot inte den där grejen jag ska spela piano på göra)!
 Det ligger tre stycken och halvsover i min säng just nu; mamma, Frida och Ebba ^^  ... Trötta allihopa.

tråk-morgon

 Jag har tråkigt. Ingen, verkligen INGEN är inne på msn. Inte ens så att en som man inte pratar med är inne, utan HELT dött. Vilket betyder att jag (som är så jädrans social av mig) har SKITTRÅKIGT.
 Borde kanske kolla det där med "Division av bråk" men jag vet inte om jag orkar. Alltså, Hanna och jag var lite sega på matten och har altså aldrig gjort den för Anders ba: Nu hoppar alla till sidan 73 eller nåt. Så nu kan vi inte. Fan.
 Att jag är uppe så tidigt är för att jag har piano vid kvart i elva på söndagar. Men nu ringde Daniel precis och sa att han hade missat tåget (otippat.) så jaa, nu får jag spela halv ett istället. Men damp.
 Åh, jag känner på mig att det inte kommer att gå bra på dansen i eftermiddag. Min kropp är sådär jobbigt seg (jagvet , det är morgon, men iallafall) , ont i ryggen har jag också, jagsitter så dåligt framför  datorn , jag har ju inget ryggstöd. Aj, smärta.
 Men alltså, en sak är damp; SVENSKAPROVET ! Jag kan väl ingenting om olika satsdelar ?!!?! Eller alltså  det enda jag kan är predikat och subjekt. Men RESTEN DÅ, vadfan ?! Det gör mig död.
 Hanna skickade ett sms igår vid två och det verkade "brådskande". Men då hade jag gått och lagt mig så nu får jag damp , och vill veta vad hon vill säga. Dumma människa som får sova länge på morgonen ! Åååh ...


lördagkväll

 Hejsvejs (:
Nu har jag vart hos Hanna (ja, vi försökte fixa min blogg, hoppas den inte behöver va såhär alltför länge..) och ätit och så .. Ska strax kolla på den där filmen som går på tv, the good girl heter den nog. Jag tror jag har sett den, men aja, vi får se. 
 Nej förresten, nu pratar jag med Jonte , och flummar som FAN pågrundav Spike i Notting Hill (ni MÅSTE kolla!) :

http://www.youtube.com/watch?v=4JFT4lfLpVY

Asså SHIIIIIIET !!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA xD


UNDER UPPBYGGNAD

hej människor! nu äre hanna som skriver. jag har våldtagit amandas blogg lite, eller snarare; vi har våldtagit den tillsammans. Det är därför den ser ut som den gör, detta är inte ett medvetet val av amanda :) bara lite testfärger och så. men snart blir det bättre vill jag (vi) lova!

Så ni vet :)
Pusshej!

man ska ju inte ha tråkigt på en lördag !

 Hejhej, jag sitter här i min säng (jag har alltså vridit data-bordet mot sängen , så jag sitter där istället för fåtöljen, för i den ligger det en några meter stor hög med kläder, och jag överdriver bara nästan!), alldeles ensam och har tråkigt. Skulle gått ner på stan men sen så var mitt hår så äckligt fult så jag gjorde inte det. Tråkigt va ?
 Snart kommer mamma hem med en kycklingsallad från McDonald's , åh AJ LAVV ! Den kan jag äta tre ggr om dan i tre år , och jag blir inte trött på den ! I JUST LOVE !
 Sen ska jag kanske träffa Hanna, vi får väl se om det blir nåt. Hanna är inte så snabb av sig om man säger så... Men aja, nu ska jag inte tråka ut er mer, puss&kram    !

jaha .. just another good day. not

 Hej, människor, nu ska jag fatta mig kort, jag är inte på blogghumör.
Idag efter praoen (sista dagen idag!) träffade jag och Jessica Johan och Christian på Vallby. Sen så bestämde folket att vi skulle hem till mig. Värt, jagvet.
 Sen iallafall, så satt vi och typ .. gjorde ingenting :b   Men ah, det var väl trevligt... Sen skulle dom hem och mamma dampa sönder , så ah , det var väl.. bra. Kul. Men ah, nu sitter  jag här och typ är allmänt  tjurig och död , har sovit ganska länge, gick inte på baletten  -  jävla skit.
 Men nu ska jag fortsätta att må självmordsbenäget, haresåbra    hejdå   <3

(RING MIG, folk ! Annars dör jag , om jag får va ensam och ha tråkigt hela kvällen, fyfan.)

ja köpte't på markna'n

 Hello , humans, everything good today ? (:
Nu är jag hemma, ska inte gå på dansen, är sååå trött . Ska sova strax..
 Men jaa, "jobbet" var bra resten av dagen också, vattengympan var sjukt jobbig. Men det var lite kul att testa. Efter gick jag och Jessica som vanligt till kiosken och köpte godis. Där har de de gamla Surt&Blandat !!!!!!!!!!!! Tänkte köpa, men jag är fattiglapp ):  Pappa får köpa åt mig imorrn! :D
 Men nu ska jag gå tillbaka till mitt chattande. PUSS !

lunch

 Hej.
Jag har lunch fortfarande (tror jag? jag har inga lunch-tider)... Ska nog snart tillbaka. Men det verkar som att de som jag hänger efter är på lunch.. Så aja, lite tid för att blogga.
 Jessica har nu gått tillbaka till sjukgymnastiken (där hon är idag), vi åt lunch tillsammans med pappa. Vid tjugo över två ska Jessica komma hit och hämta sina badkläder och sen går vi tillsammans till sjukgymnastiken. Vi ska nämligen vara med på vattengympa ! :D   Hahaha, mycket roligt ^^    ...
 Idag har jag inte gjort så mycket, kollat på lite gipsningar, precis som igår, och annars mest gått runt. Det har vart lugnt på förmiddagen, inte särskilt många patienter. Lite tråkigt faktiskt, det är roligare när det finns mer att göra. Annars blir det lätt att man bara går runt...
 Igår när Jessica och jag hade träffat Christian, Johan och Jonte , gick jag till mitt piano. Sen så träffade jag Moa och Bethan. Och på väg hem (jag skulle få gå, trodde jag, och mobilen hade lagt av) så såg jag mamma, som jag tror var på väg till mig. Så jaa, vi gick lite på stan och jag fick ett linne (:   Vi hittade en tröja från Roberto Cavalli som vi inte var säkra på, men ah, vi köpte den inte. Var nog inte riktigt värd 800 ... Kanske.
 Men jag tror att jag sa gå tillbaka nu. Så att de inte tror att jag är konstig. Så att jag skämmer ut pappa    (;   Så jaa, HaDetBra , people. Puss&kram ! ♥

GLÖMDE SKRIVA IGÅR !!!!!

 Såg precis nu att jag GLÖMDE att skriva blogg igår ! SHIT, andra gången sen jag börja ! MEN aja , life goes on (som vanligt från Amanda).
 Just nu har Jessica och jag en liten paus i tillvaron, vi sitter på pappas rum , utan skor, och äter godis. Vi är trötta ! Men vi har haft lunch ganska länge nu, ska tillbaks snart... Men aja, vi ska njuta av sista stunden. Resten av dagen ska vi vara med Eva och lära oss att gipsa (vi har redan sett MÅNGA gipsningar hittils ... så då kanske man slutar lite tidigare ?? (a)) ..
 Efter "jobbet" ska vi ner på stan och träffa Christian och Johan. Sen ska jag på piano och ja...  Sen är väl dan i princip slut och Amanda ska sova tidigt. MYS.
 Men nu är jag osocial. Så PUSS !       ♥

on da hospital

     Hello , nu är jag på pappas rum på jobbet igen, precis som för några månader sen (: .. Fast den här gången har jag inte varit sjävl med om någon operation !  Har haft min första prao-dag , fast i Köping idag. Imorrn blire Västerås, på sjukgymnastiken, hoppas det blir kul. Är så sjukt trött , höll på att somna på vägen hem.
 Hängde på Jörgen mest hela dagen, såg även när de opererade bort ens nageltrång och en gastroskopi. OMG, läskigt var det sistnämnda  ! Usch ! (För alla som inte vet; en gastroskopi är när man sväljer ner en slang med en kamera i magen och typ kollar där). 
 Nu ska vi strax åka hem , och jag hoppas att jag kan gå ner på stan , har lagt undan en T ... Aja, ikväll är det dans så jag skriver väl lite till efter ... Kanske ... PUSS ♥

kväller

 Hej människor, amanda's back. Kul.
Imorrn ska man upp vid kvart i sex och åka vid sju ! Det är prao , så vi får åka tidigt, särskilt eftersom att jag ska ha  minn första dag i Köping. Okej.
Men nu orkar jag faktistk inte skriva mer. så haremycketfint. PUSS ♥

idag blir det gå på stan+träffa jessica+dansa

 Hej människor. Jag är mycket gladare idag än igårkväll. Usch, då mådde jag dåligt ! Men jaja, det ska man inte tänka på när man är gladare . Men Jessica är seeeg, hur lång tid kan det ta att äta frukost !?
 Nu ska jag ner till mormor och äta lunch , så       : *

det är löördag ! (men det känns som söndag, lite!)

 HIIII    people. Is it good ? I hope.
 Idag har jag vart på stan och sedan träffat Bea. Jag sa till pappa på morgonen: " Jag är på shopping-humör "  och jaa, det gjorde att jag köpte en del på stan (:
 Det blev : en ny foundation (har jag behövt hur länge som helst !), ett par vantar, en halsduk, paket-papper, paket-snöre, ettiketter till julklappar, hårspray (den gamla var slut) och en pocketbok till pappa på fars dag.  Mycket bra, Amanda ! Jag räknade ut sen , vad allt kostade, det vart LIIITE mer än jag trodde .......... Typiskt Amanda, säger kanske någons hjärna nu ? .... Min med.
 Men nu ska jag gå och spela piano... Så , hörs/ses. Puss ! ?

igårkväll

 Hejhej, nu är jag vaken. Helt sjukt, vaknade av mig själv, vid nio!
Jag tänkte berätta om kvällen igår (:

 Jag pratade med Hanna och Jessica på msn igår, innan de skulle komma. De ba: Vi tar med oss en överraskning till dig ! Jag vart lite smått "rädd" och lyckades få dem att säga lite. Det var tydligen nåt snällt, jag skulle få 50 kr var av dem , om det  var elakt. Och så var den helt hemmagjord (vilket Hanna först inte höll med om men ändrade sig sen). Jaha, det sa mig mycket?
 Vid några minuter över sex ringde Hanna och sa att de var nästan utanför mitt hus , så jag klädde på mig och när jag kom ut märkte jag att det snöade, förvånande eftersom att det hade regnat hela dagen.  När jag kom runt hörnet hoppade Hanna och Jessica på mig och kramade mig (?) och sedan började de leta efter presenten i Jessicas väska. Då hoppade Christian fram :D  Jag vart asrädd, som vanligt, men glad :L . Oj, vad egengjord, Jessica ? ^^
 Sen började vi gå mot Spicy Hot, där vi skulle äta. När vi kom fram, hade våra mascaror runnit, snyggt. :b Men vi beställde två 13c och sen satte vi oss. Jag hade såklart min kamera uppe, och tog snygga  kort på alla (a)....
 Efter maten gick vi till Hemköp och sen gick vi hem. När vi kom hem typ satt vi och prata och typ gjorde lite olika saker, tlls vi bestämde oss för att gå ut och göra våran "Coca-cola-light-mentos-bomb". Den vart lite fin, snön runt vart brun xD. Och sen skulle Christian göra sin "sambal-oelek-grej", hahah. Vi hällde ut sambal oelek - som vi hade tagit med oss från Spicy - i en hög och sen tog Christian fram sin typ tre år gamla smällare och försökte tända. Hanfick damp på sin tändare och det funka inte... Sen vrt det en fräsch röd fläck där som Hanna associerade till nånting som Ebba kan göra. XD
 När vi kom in var vi kalla , men glada iallafall :D Så satte vi oss och pratade och ringde ... HEHEHE..  Det var typ den roligaste nånsin ! HAHAHA! XD  
 Vid typ halv tolv kom pappa hem och barnen gick ):   Men det var en treeeevlig kväll :D       ♥

ps. jag såg att det inlägget som skulle bli långt, blev VÄÄLDIGT långt... xD   ds.

lycka är att sitta i sängen med cappucino och pepparkakor

 Men någonting som inte är lycka är den här historien :
Efter skolan gick jag, Hanna och Jessica ner mot stan. Vi gick in på Hemköp för att Hanna skulle köpa en naturdiet åt Jessica (dom 2 äter naturdiet som godis. lyckat    ^^) och så. När vi kom ut så stod deras buss på busshållsplatsen så de sprang iväg , utan att säga nåt (Hanna skrek iochförsig hejdå). Så då fick jag fortsätta själv ner på stan.
 När jag kom in på H&M så hängde det inget på den där Roberto Cavalli-stången. Så jag gick runt lite och titta och sen när jag kom ner igen fanns det ett par svarta jeans där. Emelie ville ju ha såna, så jag ringde till mamma och blablablabla. Och sen iallafall, när jag skulle köpa dem, så var deras apparater sega. Och sen så sa hon i kassan att jag skulle få ta ut pengar i en bankomat istället. Så jag tänkte Jaha , och gick till bankomaten.  Men då gick det minsann inte att få ut pengarna ! SÅ jag kollade kontouppgifter och så visade det sig att de hade DRAGIT 598 kr , men det hade inte registrerats ! Då fick jag damp ! Men jag fick gå tillbaka, och GISSA vad dom säger då? Neej, du måste gå till banken och kolla det här, det var mycket konstigt ! BAJS PÅ ER, tänkte jag. Men , som  den snälla flickan jag är (hahaha) så gick jag till banken (som egentligen var stängd, tror jag,, men de hade glömt att låsa dörrarna). Det tog lång tid, hon på banken tyckte att H&M kunde ha fixat det. Men till slut gick det bra. Så då gick jag tillbaka till  H&M och köpte jeansen.
 Hemvägen var ett helvete. Jag hade inga handskar (de hade jag glömt hemma) och ingen mössa. Och det spöregnade. GRATTIS mig ! Så jag gick där och tyckte synd om mig själv med världens tyngsta väska i regnet. KUL. Först nu har mina hallonisglassar till fingrar blivit varmare.

 Uppdatering av igår: Jag fick inte tag i klänningen ):  Emelie och mamma hade den i korgen men sen så var det så många så den kastades ur och vi kom aldrig tillbaka in på själva sidan . Gissa hur seg den var , lixom, när det var typ hundratusenmiljoner andra människor inne på samma hemsida. LYCKAT.

 Ikväll kommer Hanna och Jessica, pappa och mormor ska bort och mamma är ju (som de flesta vet) i Umeå. Så det blir en trevlig kväll, med thai-mat och massa snacks. Trevlig myskväll , första på väldigt länge!                    ♥

nununu ska jag banne mig skriva ett långt inlägg !

 Hejhej, everybody, whazzup ? xD
Jag tittade igenom min blogg och upptäckte att jag inte har skrivit ett långt inlägg på länge ! Så here it comes (om jag får tillräckligt med fantasi (a))
 Nu sitter man här och väntar på att klockan ska bli 23.59 ... ÅH, vad jag hoppas att jag får tag i den ! DAMN INTERNET om det segar ! Då får jag damp så det bara skriker om det! OJ, jag kanske inte har sagt vad det är jag vill ha ... Jo, det är guldklänningen från Roberto Cavallis kollektion, inte den dyra paljettklänningen, utan en annan (de som har kollat vet säkert). En sån köpte vi till Emelie också. Jajuste, jag kan berätta lite om H&M-besöket ! :
     Efter första lektionen (spanska) drog jag ifrån skolan och ställde mig i kö utanför H&M. Snart kom mormor och eftersom att de öppnade halv tio, så behövde vi inte stå och vänta länge. När dörrarna öppnades rusade folk in och roffade åt sig allt de kunde hitta. Mormor och jag (som iofs bara letade efter en sak, den guldiga klänningen) fick inte tag i nåt så vi var smarta och ställde oss utanför provrummet, i hopp om att nån skulle komma ut med en sån som hon inte ville ha... Till slut fick vi tag i en sån , till Emelie. Så jaa, nu sitter jag här och väntar som en gris !
 På dansen var jag så trött ! Orkade inte med det sista på tåspetsen (jag hade iofs ont i fötterna , så detvaar mest därför) men nu ska jag stressa lite och prata färdigt med jonte  ! puss , så länge !

kort inlägg

 Sådär, snabb uppdatering, detaljer kommer senare (:
Mormor och jag stack till H&M på förmiddagen och jaa... Vi köpte den guldiga klänningen till Emelie, allt vi fick tag på där  , men ikväll ska shoppas, minsann ! Men aja, jag har bråttom , det är dans snart och så , så PUSS tills vidare !
 ♥

nu är jag hemma igen !

 Hejhej. Nu har jag mer tid att skriva :D
Jag sitter här och snackar med älskade Bea om lite fina saker ! Jag har en fiin plan .... (a) Fast den ska inte genomföras, men det hade vart asfint ! HEHEHEE, ska inte skriva vad det var, lite något avslöjande. HE-HE.
 På vägen hem från spelningen (eller ja, från växhuset, till bilen utanför ^^) så började någon med svarta dreads gå mot mig. Jag vart asrädd och svängde lite. Men då gick han efter ! Jag fick panik , men plötsligt såg jag att det var Jonte ! :D "Dreadsen" var typ två snören på hans luva. Då vart jag lättad och glad ! Vi stod och prata länge och var LIITE flummiga, ropade på Shahriar som gick förbi med sin syrra (han fatta typ ingenting xD) och så. Till slut var jag tvungen att gå : mamma ringde och sa att bilen skulle gå annars ^^   ..
 Jag är sugen på köttfärssås och spaghetti ! FAST jag åt det igår ! :O (då var det iofs sån som vi hade frysit ner men iallafall)   Men det ska vi inte äta ikväll ):  Undrar vad vi SKA äta ikväll. Pappa sa det , men jag lyssnade inte (a) ... Så jag får skylla mig själv. 
 Nån som har ett förslag på en bra Fars Dag-present ???? Vet inte alls vad jag ska fixa !
 Nu ska jag ta och göra Beas och min konversation ÄNNU socialare. Känner mig översocial idag , på nåt vis. Eller alla dagar. Men jaja, det ska man va ! Så PUSS&kram!

spelning snart

 Det här inlägget blir ganska kort, jag ska snart iväg på piano. Men lite hinner man alltid med (:
Mamma drar till syrran imorrn , hon mår dåligt så hon blir säkert lite uppiggad när lilla mammson kommer (:

OJ, liiite tid. kommer sen

tiisdag.

  Min blogg är tråkig och typ ingen läser den ):   men ah, det skiter jag i .
Idaaag var vi i skolan som vanligt och så, Johann fick asdamp på tekniken xD   Alla vart typ rädda (?) men jag typ kunde inte hålla mig för skratt.  Haha, typiskt mig. Och kanske Hanna också (:
 Sen så vart det lite andra lektioner, svenska  -  FATTAR NÅN ETT ENDA SKIT !? Aja, prov snart, kommer att få IG+ men aja. Life goes on.  Eller inte.
 Men en BRA sak är musikhistoriaprovet ! Fick tillbaka det idag, fan vad glad man kan bliii!? Shit, jag som trodde det gick sääämst !  GODA TIDER ! :D (jag vill ha tillbaka engelska-provet nuuuuu!!!)
 På kvällen var det dans, roligt (premiär för mina nya sneakers :D) , men bättre kunde det ju ha gått ? Men ajjjjjjjjja. Nån gång blir det väl bättre.
 Nu ska jag och min godispåse gå och ta NO-boken och stänga in oss på mitt rum och låtsas att vi ska sova ... Snart , iallafall. Haresåroligt. PUSS !

skooola igen. mensuckkkkk

 HELLO people !
Idag var det skola igen, trååkigt. Men aja, fina kompisar att träffa varje dag. Och sen börjAde ju dansen idag också ! :D:D:D:D:D:D:D Och det var rooligt, roligare än vanligt!  Det gick ju inte bra , men iallafall. Amanda har nya krafter !! Äntligen ? De krafterna har jag väntat på !
 SJUKT sugen på köttfärssås och spagetti, sån där som jag gör, FAST jag har ätit (asmycket dessutom!) !! ÅÅh ! Men aja, får se till att pappa fixar det till imorrn! GOOOOOOTT ! mums.
 Har nu läst igenom verktygen från tekniken , de var lätta, så jaa, nu kan man det. Jag BORDE göra nåt bättre än att sitta vid dAtorn. Men det tänker jag inte göra (:   Men jag har inget mer att skriva så Puss !


sista dagen på lovet !!

 Idag är det deppigt, sista dagen på lovet ! Och inte världens roligaste heller.. Eller alltså, jag och Jessica hade ju jättekul och så , men jag borde ha gjort något väldigt speciellt... Typ vart på stan och köpt massor, eller nåt :D 
 Efter spelningen på förmiddagen , ringde jag Jessica och bestämde att hon skulle komma vid två. Innan hon kom bakade jag kakor, de blev både fula och ganska äckliga xD Eller, de typ kladdade fast i munnen (a) .. Så jaa, not lyckat. Men iallafall, vi åt några och sen satte vi oss och kollade lite på biologin... Efter en stund satte vi oss vid datorn lite , och sen så typ gjorde vi lite olika saker. Sen gick vi till Vega och åt (nån gång måste ju bli den första...) och mina händer luktar LÖK ^o) för vi plockade bort löken och lukten är kvar FAST jag har tvättat händerna tusen gånger. BLÄÄÄÄ!
 Men skriver kanske mer sen, ska gå och göra lite saker. PUSS !

Linköping

Idag var jag och pappa hos farmor och farfar. Det var roligt !
På morgonen ringde Lasse och sa att han och Christoffer hade försovit sig och alltså missat bussen som skulle gå till Västerås. Och biljetterna var betalda, så ja, det blev lite slösade pengar. Men pappa och jag kom till stationen i god tid , och gick in på pressbyrån och köpte en caffe latte till mig. Sen satte vi oss där och väntade tills tåget kom.
 Resan var lång, 2,5 timmar. Men när vi kom dit kom Tomas (pappas bror) springande. Sen åkte vi hem till farmor och farfar.
 Farmor var hemma från det där hemmet för tillfället, och var relativt pigg. Hon såg glad ut när vi kom och vi kunde prata med henne en hel del. Eftersom att Lasse och Christoffer skulle komma senare så tog vi och drack kaffe och åt bullar (bulle i mitt fall). När vi hade ätit klart vart farmor jättepigg och sååå söt ! Hon satt och sjöng och klappade händerna ! :'D Jag blev helt glad. Och sen så var hon pratig också ! (:
 När Lasse och Christoffer kom så åt vi och typ pratade (pappa, farfar, Inga och Tomas hade en livlig diskution om Fjätervålen - vad som ska göras)...  Sen typ pratade vi lite mer och sen fikade de igen (jag orkade inte ...).
 Vid halv sex fick vi skjuts ner till stationen och klev på tåget. Några timmar senare blev vi hämtade på stationen av mamma och åkte direkt till morfar och tände ett ljus. ALLA hade tänt ljus där, så sorgligt men ändå fint...

Puss   ♥

hos FoF idag !

 Idag var jag och pappa hos farmor och farfar. Det var roligt !
På morgonen ringde Lasse och sa att han och Christoffer hade försovit sig och alltså missat bussen som skulle gå till Västerås. Och biljetterna var betalda, så ja, det blev lite slösade pengar. Men pappa och jag kom till stationen i god tid , och gick in på pressbyrån och köpte en caffe latte till mig. Sen satte vi oss där och väntade tills tåget kom.
 Resan var lång, 2,5 timmar. Men när vi kom dit kom Tomas (pappas bror) springande. Sen åkte vi hem till farmor och farfar.
 Farmor var hemma från det där hemmet för tillfället, och var relativt pigg. Hon såg glad ut när vi kom och vi kunde prata med henne en hel del. Eftersom att Lasse och Christoffer skulle komma senare så tog vi och drack kaffe och åt bullar (bulle i mitt fall).
 När Lasse och Christoffer kom så åt vi och typ pratade (pappa, farfar, Inga och Tomas hade en livlig diskution om Fjätervålen - vad som ska göras)...

SKRIVER MER IMORRN, såå trött ! <3


dag i sthlm (:

 Hejhej, alla meeeniskor, ere brå ? Hoppas på det (;   -  med mig är det fint (:
Mamma och jag var i Stockholm idag, det var roligt ! Shoppa en del, mycket fint ! Nya jeans, Gul&Blå - lite högre. Så sköna ! Och lite annat. Sitter nu här i mina nya supersköna långkalsonger :D och en stor T.
 Imorgon blir det lite ändrade planer, Jessica och jag får träffas och plugga på söndag istället, imorrn följer jag med pappa till farmor och farfar ! (:    Där kommer även Inga, Tomas (och kanske Sofie ?), Lasse och Christoffer att vara. Så det blir lite släktträff :D   Det gillar vi !
 Nu ska jag väl snart gå och titta på Idol med familjen (orka Idol, egentligen , det suger ?) och sen ska jag nog lägga mig tidigt , idag också. För jag är så trött !! Men ah, det är ju lite skönt. Och vi ska ju upp tidigt imorrn också ... Vi ska träffa Lasse och Christoffer (som tar vägen - från Uppsala - om Västerås) vid halv tio på stationen, så tar vi tåget tillsammans.. 
 Så jaa, puss&kram ♥

hemma igen

 Hejhej, människor :D
Nu har jag kommit hem från Hanna (det var iochförsig ganska länge sen men iallafall). Vi har haft såå kul !
 Igår bakade vi pizza och våldgästade Jessica :D som kom hem och så. Och vi hade allmänt roligt ... Vi låg och pratade länge på natten, vi somnade nog halv fem ... Men det var för att vi hade så trevligt (lite som i Fjätervålen , ÅH, saknar !)!
 Imorse vaknade vi av att mormor ringde och så. Hanna var inte så trött tydligen , men jag var jättetrött. MEN , när man är med Hanna så blir man snabbt pigg och flummig, det är bra! Så vi gick upp och gjorde lite saker och sen så bakade Hanna lite kakor (såna där som går snabbt att göra). De vart goda, men jag mår illa om jag tänker på dem nu, jag åt så många.
 Idag blir det en lott för Amanda, jag hade ju lovat mig själv att jag skulle köpa en lott den dagen jag klarade level elva på Nitromes "Off The Rails". Och det gjord jag idag. GRATTIS MIG ! (att jag ska köpa lott beror på att då tror jag att jag kan vinna på den, det gick så dåligt förra gången , och då tänkte jag att det berodde nog på det.) 
 Jaa, imorrn blir det STOCKHOLM, roligtroligt, med mamma. Hoppas att jag hittar mycket fint (:
 Men nu ska jag gå, hadetjättejättebra -     PUSS&kram ♥

RSS 2.0