fjätervålen vinter 2008<3

Hello babies (:
Nu är man hemma efter treevlig resa ! Hm, vad mysigt det var! Orkar dock inte skriva om ALLT men lite grann får ni höra...
Jessicas och mitt snowboard-åkande blev mer lyckat än jag trodde. Första gången jag stod på snowboarden blev på kvällen samma dag vi kom upp. Då åkte jag på vägen nedanför huset med Jessica i händerna, haha! Just den dagen var det kvällsåkning så efter en stund kom vi på att vi ville åka till backen en stund. Haha, jag var väldigt kompetent och jag åkte med Jessica i händerna hela tiden men hon sa "BRA!" hela tiden. Haha, jag ramla inte i den pytteliften iallafall! Yaay!
De kommande dagarna åkte vi båda två och det gick väl okej (: , vi gav inte upp iallafall, som vi hade trott (och fått höra av andra...)! Så vi tyckte det var kul och det gick framåt. Det var väl först sista åk-dagen som jag fick ett litet bakslag. Vi åkte upp till toppen och åkte Fjällugglan - den långa sträckan som är relativt platt hela tiden. Det var kallt och blåste, man fick håret i ögonen och mössan (som jag bara hade den dagen) höll på att åka ner i ögonen och värst av allt : man såg knappt någonting! Backen var bara ett vitt moln och man såg inte om den var brant eller flack, snödriva eller isigt. Sedan så var det svårt att åka eftersom att jag höll på att ramla av blåsten. PLUS att det kom människor bakom! Haha, sånt gjorde mig så ARG att jag hade lust att fälla alla människor som kom åkande och jag satte mig ner på backen och var sur. Jessica lär inte ha blivit så glad på mig (so it seemed) och hon satt och hade värsta utläggningen om hur bra jag hade blivit/peptalk. Men till slut så tog jag och började om och snart var humöret uppe igen (dock inte när det kom en gubbe vars barnbarn vi hade HJÄLPT dagen innan och sa "Ska ni sitta mitt i backen? Inte det bästa stället att vila på!" när vi hade satt oss och mosat in oss mot mitten för att det hade kommit folk jättefort när vi ramla. Gubbjävel).
Det var tråkigt att åka hem (tyckte synd om pappa som blev sjuk under tredje dagen vi var där och missade sin Vasaloppsträning. Han är fortfarande sjuk så han ska inte åka, stackarn ):  ) men under resan sov jag nästan hela tiden. Sen så när vi kom hem så var det två (Ellie och Ebba) glada vovvar som kom och man blev helt glad av att se dem. Och jätteglad att se mormor också, såklart!

Nu sitter jag på pappas rum och har precis fått ännufler cortisonsprutor i mina fötter. Jag HOPPAS verkligen att det blir bra nu! Annars blir jag ledsen.. Sprutorna gör så JÄÄKLA ont också, åh stackars mig. Menmen, nu har jag fått dom iallafall, och nu ska jag snart träffa Hanna på stan, åh vad trevligt, har inte sett henne på länge ):  Så aja, hadetfint, pusshej♥   skriver kanske senare (:

ps. Gå in på bilddagboken om du vill se bilder ; http://amandagnnarsson.bilddagboken.se/    ds.

skola, leta prao, dans , TRÖTT

Hei gullisar (:
Idag har hänt mycket, fast ändå inte så mycket. Eller alltså, för att sammanfatta dagen; vi har inte gjort särskilt mycket med effekt förutom en sak: vi har nu bestämt en sak vi ska göra åt min helvetiska fötter! Yaay! Åtgärden är dock inte lika yaay; det blir cortisonsprutor ! :S Åhgud,  jag känner redan smärtan. Sprutskräck är nog ett fenomen som går genom familjen (inte från pappa, alltså)... Menmen, jag hoppas verkligen att det blir bra nu.
Jessica och jag var och leta prao hela eftermiddagen...Hittade INGET. Helt otroligt! Vi var väl på alla tänkbara affärer i stan men NONO, inget gick. Och lappen ska va inne imorgon. Yaay.

Morgondagen blir lite mer händelserik; ska till frisören och sen blir det cortisonsprutor, som sagt. Och sen ska man hem och PACKA också, en sysselsättning jag inte gillar. Vilket påminner mig om att jag inte har packat upp sen Rättvik-lägret... Ojoj. Och rummet är FANTASTISKT ostädat. Riktigt ÄCKLIGT att vara där inne faktiskt... Usch. Men när jag kommer hem blir det förändring (en tanke jag har tänkt många gånger men aldrig lyckats med. Hoppas det funkar nu då !). Jag borde bli en bättre människa; jag är ju redan på väg åt det hållet! Men jag har en bit kvar, haha...

Nu blire lite olika saker och sen så fort som möjligt SOVA ! Mmm, har vart sugen på det hela dagen. Puss, hadetfint  Hejhej<3

ps. När jag skrev packa menade jag till Fjätervålen. Har nog inte berättat om det men såhär är det iallafall; jag, pappa och Jessica ska dit (istället för jag, mamma, pappa, Jessica, mormor + tre hundar) och Jessica och jag ska försöka oss på snowboard. Men mer om detta imorgon (hoppas jag). ds.

home sweet home

KONFIRMANDLÄGER 2008

Hei, I'm back !
Vistelsen var från i fredags tills idag. På fredagen var jag VERKLIGEN arg över att vara där, hade JÅVLIGT tråkigt - rent ut sagt - och allt var drygt. Dom bjöd på korv stroganoff på kvällen BLÄ. Under hela tiden har jag levt på RIKTIGT lite mat. Och X antal klubbor (såna där som är halvsvarta/halvrosa).. (a)
Lördagen blev mycket bättre, fast fortfarande tråkig. Jag blev förkyld av att vi var ute, och det var vid vattnet där det blåste och var allmänt iskallt (ja, det var snö). Vi gjorde lite olika saker, på kvällen blev det melodifestivalen... För alla utom mig, typ. Jag fick jätteont i magen och gick upp till rummet och vilade. Så jag missade kvällsfikat , då jag hade tänkt att fråa om yoghurt så jag kunde ta tabletter, så ja, inget med det. Efter att jag sovit en stund så vaknade jag och då var det disco. Vi bestämde oss för att inte gå dit, det verkade tråkigt. Menjag hade många som brydde sig om mig, det var gulligt. Sånt gör en lite gladare, faktiskt. Vi satt (jag låg) i min säng och pratade och hade trevligt, vi några stycken. Och Jonathan var rätt jobbig när jag fösökte prata med Hanna så hon vart inte så glad ^^  Menmen.  Killarna blev snart utslängda så vi andra satt och pratade lite till. Sen vart det sova, ungefär... två-halvtre ?
Söndag: väckning klockan kvart över sju, ALLA var helt utmattade och orka inte gå upp. Till slut var alla tvungna att pressa sig upp ur sängen, eftersom att mässan började vid åtta. Jag kom försent (som vanligt) men ingen märkte. Sen var det bara upp och städa rummet och sen ta ut alla grejer. Lite tråkigt kändes det, nu hade man lärt känna lite fler.. Menmen,vi ses ju igen. Snart satt vi på bussen och hade tre timmars lång bussresa framför oss. Jag fick iallafall rätt bra plats tackochlov. Men åksjuk var man hela vägen (spydde inte), trots plåstret.
När man äntligen kom till Västerås vart alla glada och kastade sig ut för få sin väska. Så bar det av hemåt. Jag tyckte det var SÅ skönt, och varmt och fint väder var det också. Riktig vårdag, mm...
Tog INGA bilder överhuvudtaget, så ni får stå ut. Menmen, nu ska man plugga till hälsoprovet (och engelskan , om man hinner). Puss.

yaawn

Hielå.
Amanda está cansada. Ojoj, jaa. Klockan är halv ett och jag har - nästan - packat färdigt till lägret (hoppas jag ! :S) Jag känner på mig att jag har glömt nåt viktigt. Det vore så typiskt mig. !

Nu ska jag fixa, Puss<3

AllaHjärtansDag - ingen bra dag :/

Hei.
Usch dagen har vart jobbig. Alla hjärtans dag ska ju vara bra, hallå. Men nono, skoldagen var pissig. Enda sakerna som var något positiva var 1. Jessica gav mig och Hanna varsin ros och så hade hon skrivit ett riktigt riktigt fint kort <3 Då vart man glad (:    2. Mitt fadderbarn Karl-Gustaf kom ochgav mig ett Allahjärtansdag-kort och såg riktigt stolt ut nr han gav det. Haha, gulligt. (:
Dåliga saker med dagen:
- Jag har fortfarande nackspärr (inte lika hemskt som igår, då gjorde det så HIMLA ont så jag kvävdes. Typ.)
- Jag kände mig allmänt nedstämd och så, vill inte säga varför. Men ibland tar man åt sig av saker, bara.
- På hemkunskapen höll jag på att svälta för jag var så HIMLA hungrig. Jag trodde seriöst att jag skulle svimma! Men jag gjorde inte det...

Jajuste, något annat trevligt var att jag fick en fin present av mamma och pappa idag på morgonen (: En fin tröja (nivet, den där i Elle från Vero Moda som Gisele Bünchen har på sig? Dock inte i rosa, eftersom att den inte fanns i rosa, lite synd..). Tack <3

Ikväll vet jag inte om det blir dans (pga nackspärren) , BAJS isåfall. Men det blir nog lite piano och lite provplugg. Sen måste jag packa till lägret...

skola, sticka, spela piano, dans

Hei
Dagen har vart okej, har pendlat hela dagen mellan att vara tjurig/deppig och att vara flummig. Låter som one hell of a combination menmen, inte mitt fel. Nu är det rätt bra, har kollat lite på MTV medan jag åt mellanmål (riktigt ovärd kanal, egentligen. Om man kollar på det aktivt, menar jag) och nu har typ fixat lite med min stickning (:  Bara 4 cm kvar, ungefär, känns trevligt! Sen ska jag sticka nåt annat (: Bra sysselsättning! Måste träna upp farten lite bara :p
Ikväll blir det dans, kulkul, har dock ganska ont i fötterna efter gårdagen, menmen. Alltså, jag blir så störd av att det inte går bra så ibland funderar jag på att sluta dansa. Jagvet, jättedumt, för jag tycker det  är SÅ ROLIGT men jaa....  Jag tar alltid åt mig av saker. Men det får väl betyda en annan sak, kanske - träna mera.  (:   (mina fötter kommer DÖ och behöva ampteras på tre veckor :p).
Nu ska man återgå till stickningen, sen blir det spela piano och dansa och dansa. Mys (:


vill ha massa !

Åhnej, nu blev jag sådär otroligt shoppingsugen! Här är mina cravings just nu (:

 Converse - fast de ska vara vita. Och inte vita med röd rand utan de helvita. (Ska kolla på barnavdelningen eftersom att jag har VÄLDIGT liten strl på Converse...)

 Marc Jacobs-väska. Mm.. It's beautiful.      

 Chloé-solglasögon. Jag skulle inte direkt säga nej om någon erbjöd mig dem, om man säger så...

 Uggs. Ni som har testat dem förstår mig. Plus att de är söta (:    

  Väska från Miu Miu. Åh den är fin. Och den ser ut att vara sådär härligt mjukt skinn...

 Det här linnet från Topshop. Åh jag gillar't! Alltså, Topshop är faktiskt min favorit för tillfället, nya saker hela tiden och många av deras grejer är ursöta! Synd att jag inte hittar min drömjacka till sommaren på hemsidan längre ! ):

Sedan (fast det är last-year) kan jag inte låta bli att tycka att Fendi Spy Bag är riktigt fin...

torsdag, fredag, lördag och söndag

Hihi, hej (:
Nu är man hemma igen och jag är SÅ TRÖTT. Gud Gud Gud. Ni skulle ha känt det,det var det jobbigaste på länge ! Kolla: jag vart lite sen (A) och sen så var jag tvungen att cykla jättefort, kom fram efter tio minuter/en kvart !!! Det var riktigt snabbt! Och det gjorde att jag var yr och hade mjölksyra i benen när jag kom dit. Inte till att gilla. Sen iallafall så var det en jobbig danslektion - en timmes tåspets / aj i mina fötter som har problem som jag kom på att jag inte har berättat om på bloggen - (som för första gången gick LIITE bättre än vanligt , YAAY ! :D) men SEN skulle man cykla HEM ! ! ! ! ! AAAJ smärta. Det var riktigt jobbigt, eftersom att det var mörkt och jag är skiträdd för mörker (mest för vad det döljer, alltså :p) så jag cykla fort hem också. Och NU är jag verkligen... så himla slapp i hela kroppen. Men; såhär efteråt så är jag stolt - jag har tränat mycket dag! Och kondisen behöver bli bättre, väldigt mycket bättre. Så dansen går bättre. Och resten av livet, kanske
Mmm, nu ska jag snart laga mig lite pasta med sån där sås (typ spaghetti carbonara, fast á la Amanda, förstås :D  Sådär gott, med pinjenötter i, åh MUMS..)!   (:  Och så blire plugg till hälsoprovet också... :/ Men juste, först får ni veta vad som har hänt sen sist jag skrev (innan det sista, då.). (:

Torsdag (efter att jag skrev) : Provresultaten från teknikprovet kom ut på Schoolsoft (tack Yvonne, du är den enda som gör det?).. Jag vart väl... Helt okej nöjd. Eller alltså kolla : om det inte had varit för att jag tyckte att provet gick så dåligt det kunde gå hade jag inte vart nöjd. Men det var faktiskt över förväntningarna... Ah, skitsamma kan väl lika gärna skriva det : VG.... :/ Men Christian sa att jag var nära MVG :o !! Jag måste verkligen prata med Yvonne...
Fredag: Efter skolan vart det stan med Hanna och Jessica och jag hitta väl inget spc... (tråk).. Sen drog de hem och kom hem till mig typ en timme senare. Då var jag tvungen att tråka ut dem med mitt pianospelande.. Men det fick de tåla :D Sedan när jag var klar med det så började vi göra iordning nere vid bubbelbadet och flummade allmänt (mamma och pappa var hos Robbie och Magnus och mormor var hos Lage, så vi hade huset för oss själva!)... Sedan till slut vart det bad och vi hade jättetrevligt! Pratade om verkligen ALLT (:   Men vid kanske halv elva så vart det dramatiskt! Vi hörde dunkande ljud i källaren och ingen svarade när vi ringde till mormor och mamma och pappa. Jag börja nästan gråta av rädsla (jagvet, det låter dumt, men jag kan inte rå för det) och Hanna försökte lugna mig. Jag var jätterädd, USCH. Men så ringer mormor  och vi får reda på att det var hon som var i källaren. Jag vart SÅ lättad... Menmen, då gjorde vi iordning och Hanna och Jessica drog hem vid halv ett (hennes syrra kunde inte komma senare :/ ). RIKTIGT mysig kväll.
Lördag: Gick på stan med Bea och köpte en bh.. Glömde dock att köpa det jag egentligen skulle - nagellack. Men det gjorde jag ju idag så det löste sig (:  Men iallafall, vi åt lunch på Coffeehouse by George och sen gick vi lite mer.. Btw, en av killarna som jobbar på Carlings är SÅÅ SNYGG ! Åh. Sen gick vi hem till Bea och gjorde typ inget. Sen vart jag tvungen att gå hem, skulle äta och fixa lite skit. ):   Senare på kvällen iallafall så blev det Titanic + sticka. Åh jag grät floder i min tysthet. Så himla sorglig film!


kort inlägg

Hejhej (:
Har hänt massor sen jag skrev sist men jag har itne tid att skriva just nu.. Har nämligen dans om 45 minuter, ska cykla. Känner mig både duktig och sur; visst, det är bra motion men grejen är att jag är tröööööött. Sen ska man ju hem efter och DÅ är man ÄNNU tröttare! Åh gosh, vad jobbigt!
Idag har man investerat i två OPI-nagellack, det är faktiskt värt det. Det blev ett ljusrosa och ett rött, de är perfekta. Tack Emelie för hjälpen med det rosa (: Vart mkt nöjd.

Oj, tio minuter att göra sig iordning på, inte bra - PRECIS som imorse, förutom att jag då skulle sminka mig också ! Det var smärtsamt. Men nog skrivet, PUSS :*




skriver mer sen  <

Bra/Dålig ?

Sammanfattning av dagen: Rätt bra tror jag! (:
Första delen av dagen var dålig, usch jag kände mig konstig..  Men sen så vart det bra efter lunch (: Då träffade vi fyrorna/fadderbarnen - haha, min Carl-Gustav är väl lite söt :D  Haha, jag kom inte på nåt att säga och kände mig lite allmänt uncomfortable eftersom att han hela tiden typ stirra på mig och följde efter mig (liksom alla andras fadderbarn ^^). Men kul hade vi haha. Och vi fick glass :p
Sedan var det hemkunskap, kulkul (: Jag och Erik bakade Squashkaka (eller hur det stavas), den vart helt okej, faktiskt (: Smakade som mjuk pepparkaka litegrann.. Men jaa, jag gjorde det mesta, Erik var mest sällskap, haha ^^. Fast jag var allmänt skrattig åt allting så vi hade trevligt.
Har varit mätt hela dagen fast lunchen bestod av en halv macka i skolan (som var typ osväljbar, fast rätt god :p) och sedan en liten bit kladdkaka hemma. Jag, Hanna och Jessica gick hem på lunchen och åt det, Hanna och Jessica var väldigt hungriga på det ^^ ...
 
Nu ska jag göra lite matte (prov imorgon :s) och sen blir det dans. Puss <33

onsdag - teknikåttan, tråk-lektioner, en mattelektion då inte anders är sur på mig och sen hem och slappa.

Sedan blir det ju piano också... Och så ska jag dansa (:
Men jag har kommit på : jag MÅSTE bota min sömnbrist, verkligen! Kan knappt få mig upp ur sängen på morgonen och jag är allmänt trött hela tiden.. Usch.

Nu till en riktigt dålig sak : jag har blivit skadad idag för livet typ. SERIÖST jag mår illa och är alldeles rädd. Anledningen? Jo, driot.bilddagboken.se ! Gå in så får du dela min smärta. Klicka på sjätte februari, seriöst jag mår dåligt nu! Fyfan vad äckligt. (och jaa, våga kolla).

Nu ska jag typ ta det lugnt en kort stund, sen blire dans och sen piano. Puss :*

need to sleep

Hallå (:
Jag känner mig riktigt glad, hihi (: Danslektionen var nämligen den bästa på... jag vet inte hur länge! Alltså, det var bara allmänt jättekul! (:  Jag tror det var bra med en dags vila igår... Men imorrn kör jag hårt, måste träna upp mig igen, herregud.
Riktigt rolig dans vi håller på med, HOPPAS det blir den på uppvisningen. Åh, jag längtar, migosh. Alla dessa föreställningar - vilka minnen! Som Maja sa, det är nog Mind Control som var den roligaste.... Men danserna däremot blir bara roligare och roligare. Oj, TÄNK att det är vårterminen nu, shit. Alltså, jag får panik, det går för fort. Och alla dessa löften man lovar sig själv att hålla och inte gör. Dåligtdåligt. Som t ex att jag skulle börja äta nyttigt. Alltså, den planen är riktigt misslyckad! Typ som idag, då jag åt något med SJUTTIO procent fett i!! :O (alltså, ja, det var igentligen inte SÅ himla onyttigt eftersom att det var pinjenötter + att jag inte åt många, men iallafall. Det  låter ju mycket...) Och jag är allmänt sugen på olika (oftast chokladiga) saker.. (dagens tistel till cafeterian som inte hade chokladmuffinsen JUST den dagen jag var jättesugen på det.... ):   ) Men jag har kommit på att jag FAKTISKT inte äter lika mycket godis som förut. GILLA! (:

Det som skulle kunna göra mitt liv bättre just nu =
* må lite bättre - särskilt sluta vara så illamående :/
* att det skulle gå bättre på dansen - det går ju fortfarande dåligt :S
* om jag var lite mindre oroad över att misslyckas totalt i skolan - eller jag menar.. man skaju va oroad för det, för det är ju inte nåt man vill, men ja, iallafall...
* lite annat som jag inte orkar skriva...

...FÖR...

...Jag ska SOVA snart! Sköönt att gå och lägga sig i tid! Kanske får lite stickat också, vem vet (: Det börjar gå bra. Men jaja, nu är dagen inte dag, utan kväll så  ha det gött , PussHej    v

heii

(:
Jag känner mig... rätt glad faktiskt (:  Vet inte varför, dagen är egentligen ganska dum (dvs det vart ingen dans p g a min huvudvärk och mina fötter och min tånagel som Jessica delade på  tre genom att kliva på min fot med skor ^^ haha, vi lyckas alltid mörda varann hon och jag :p)... Men det är alltid kul att känna sig glad (:

Min stickning går bra, det börjar faktiskt bli något :D  En del kvar, menmen, det är väl trevligt (: Hihi, det är faktiskt underhållande att sticka! Fast det skulle vara ännu bättre om man hade en stor skål godis bredvid sig, MUMS ! <3 Och jajuste, vi hade beep-test på gympan idag, det gick väl sådär, men jag är rätt nöjd, faktiskt (: Jag trodde jag skulle vara sämre... Fick 6,3 - bättre än flera andra.. :p Men ajaa, jag ska försöka lyckas bättre nästa gång (:

Nu blire lite matteplugg och kanske lite sticka och sånt (: Harefint, pusshej<3

helg

Hej vänner (:
Alltså, det är SÅ skönt att ha en helg då man får ta det lugnt. Faktiskt, det är sant det där som folk säger att man uppskattar ledigheten mer när man är ofta upptagen. Jag känner mig som en ny person, faktiskt. Helt otroligt, bara på en månad har jag förändrats så himla mycket... Fast till det bättre, haha, brabra!
Idag skulle det ha blivit muffinsbak men nono, Hanna vart klar till halv fem (istället för två) så det vart inget... Som vanligt, faktiskt. Vi lyckas aldrig göra något vi har planerat.. Menmen, jag var på stan iallafall och köpte en sak: en bok från Paperstyle. I like it (:

Jag känner mig nu faktiskt glad och deppig på samma gång. Lite förvirrande... Men nu ska jag gå tillbaka till stickandet (ja, jag har börjat sticka, om jag har glömt att nämna det :D det är mycket trevligt, och det går framåt, yeey!).. Så ha en kul kväll, pusshej <3

RSS 2.0